Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

Нов център за Здравословно Хранене
Модератор: sapuna
Нов център за Здравословно Хранене
Здравейте,
за първи път е изграден комплекс за възстановявяне на здравето, съчетаващ уникални природни условия с една самобитна българска система за здравословно хранене, осигуряваща живот без болести и лекарства.
Xотел-център за здравословно хранене Vita Mores е разположен в курортно селище Св.Влас
За повече информация:
http://www.vitamores.com
телефони:
+359 / (0)88 / 7389031
+359 / (0)88 / 6428706
e-mail: info@vitamores.com
за първи път е изграден комплекс за възстановявяне на здравето, съчетаващ уникални природни условия с една самобитна българска система за здравословно хранене, осигуряваща живот без болести и лекарства.
Xотел-център за здравословно хранене Vita Mores е разположен в курортно селище Св.Влас
За повече информация:
http://www.vitamores.com
телефони:
+359 / (0)88 / 7389031
+359 / (0)88 / 6428706
e-mail: info@vitamores.com
Vita Mores
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- CERRUTI
- сериозен играч
Това колко пари са вкарани там.....тц..тц..тц мани..мани..тва ако не е на някой комуист те па на,ограбиха народа сега с марули за по 100лв ще го хранят.......та да питам макар че едва ли ще получа отговор защото ми се струва че пича просто си прави регистраций по фоумите с цел реклама.....и ако го питаш как се връзва кукичка ще те гледа опулен
...та въпроса ми е следния:Какво ще ми помогнат 10дена "здравословно хранене"?ще отсабна ли?няма да ме хващат болести?или ще имам бело лице като женско цице....
какво?това са пълни глупости...предпочитам 10 дена при бабата и дядото на жената с домашно сирене,кашкавал,прясно ярешко,пуешко,домашно мляко,айрян,мед.....от градината доматки,краставички и някои други домашни градусови напитки
ЕБРЕЕЕ.....е от това по здравословно здраве му кажи...кой иска да ходи да яде марули и тревуляци за по 100лв на ден.....

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Флууди си братлето,нищо друго
ПРЕДИШНАТА МУ ТЕМА