Палатка-как да я зглобя

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
werti
новобранец
новобранец

Палатка-как да я зглобя

Мнение от werti »

Здравейте колеги намерих на тавана една чисто нова палатка но незнам как точно се зглобява.Тя се състои от 2 части.1-палатка с дъно и 2 е нещо като бризент с навес и прозорче с мрежа.Има доста траби и колчета. Така като я гледам мисля че като се сглобят трабите се получава нещо като квадрат и палатката с дъното се закача на тях а, отгоре се поставя другата част.Жълто+зелено е, някой ако има такава и може да помогне ще съм благодарен.
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

предполагам, че се прави скелета на палатката върху нея се слага горното, което сигурно има дебел цип някъде и вътре се закача вътрешното помещение
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Re: Палатка-как да я зглобя

Мнение от Mitak »

werti написа:Здравейте колеги намерих на тавана една чисто нова палатка но незнам как точно се зглобява.Тя се състои от 2 части.1-палатка с дъно и 2 е нещо като бризент с навес и прозорче с мрежа.Има доста траби и колчета. Така като я гледам мисля че като се сглобят трабите се получава нещо като квадрат и палатката с дъното се закача на тях а, отгоре се поставя другата част.Жълто+зелено е, някой ако има такава и може да помогне ще съм благодарен.
имам една подобна миналата година я пенсионирах и си взех една "модерна" с две спални и коридорче :lol: добре си описал как трябва да се разпъне внимавай как ще сглобиш рейките все пак трябва да се получи стабилна конструкция :lol:
Изображение
Аватар
werti
новобранец
новобранец

Мнение от werti »

Мерси колеги. В сряда ще отида до Огняново да я мъча. И ще вида дали е останала някаква риба в тоя язовир докато се занимавам с нея.
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”