Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кой съсипа язовир Божурица?
Кой съсипа язовир Божурица?
Колеги,последните ми два излета преди седмица бяха именно на този язовир.За мое учудване излезе само уклей и аквариумни бабушки.Израсъл съм като дете там.Не проумявам какво стана със бабушката педя,каракуда лакът,деверига лакът, бяла риба.Последно преди около четири пет години лових там прекрасни бабушки.
Какво става не знам.
Какво става не знам.

Re: Кой съсипа язовир Божурица?
На около 18км от град Видин
- freako
- научил се да хвърля
Ми който го е държал преди. Нали някой го беше затворил за риболов и за къпане няколко години. Сега някой го е взел и е платен, ама дали е зарибяван не знам.
Мераклия да се научи на мач-риболов 

Да е зарибил- хубаво.Да е изловил с мрежи пак-хубаво,но да я няма плевелната риба ми се вижда странно.Както и да е,ако някой е запланувал да ходи там да знае само уклей.и да си вземе бутушки задължително щото има змиорини и то от онези хубавите ромбовидните!!!
- freako
- научил се да хвърля
Сега бях на Кула. Всички мятаха на дъно и вадеха епизодични таранки.
Аз за първи път хвърлях с мач и като се абстрахираме от оплитанията, водораслите и вятъра хванах колкото и другите. Рибата си неще явно. А сутринта таранките се гонеха досами брега, по-добре с кепа направо да бях ловил.
Аз за първи път хвърлях с мач и като се абстрахираме от оплитанията, водораслите и вятъра хванах колкото и другите. Рибата си неще явно. А сутринта таранките се гонеха досами брега, по-добре с кепа направо да бях ловил.
Мераклия да се научи на мач-риболов