Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

TRABUCCO PRECISION XT FEEDER PLUS
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
TRABUCCO PRECISION XT FEEDER PLUS
Здравейте колеги. Ще помоля за някакво инфо или отзиви от въпросният фидер - TRABUCCO PRECISION XT FEEDER PLUS -( 90 гр. има го и във вариант 120 гр. ) , тъй като нищо не намирам изписано. Мерси!
http://ribolovenmagazin.com/index.php?r ... &order=ASC
http://ribolovenmagazin.com/index.php?r ... &order=ASC

-
- ще става разбирач
Re: TRABUCCO PRECISION XT FEEDER PLUS
От доста време си търся фидер с параболична акция до към 120-те грама и до около 100-те лева +/- . Ако някой знае пръчка с подобни характеристики , нека предлага 

Фидерът е много добър за този ценови клас. Не е пълен параболик, по стегнат е и за мен е полупараболик. Няма да сбъркаш, ако си го вземеш, на мен ми хареса. Иначе пълни параболици има на Шимано, модел Венджънс е горе-долу тези пари, другите са по-скъпи.
Това, което ми направи впечатление, е че с мекия връх фидера е малко по-лигав като цяло, а с твърдия връх фидера е доста по-стегнат като строй. Клатих и други модели на Трабуко и при тях беше същото. За мен това е плюс. Водачите на върховете са нормални като диаметър, в смисъл, не са от най-малките. Диаметър в основата на водачите 2,9 мм или 3 мм, нещо такова беше. Дано съм ти бил полезен.
Това, което ми направи впечатление, е че с мекия връх фидера е малко по-лигав като цяло, а с твърдия връх фидера е доста по-стегнат като строй. Клатих и други модели на Трабуко и при тях беше същото. За мен това е плюс. Водачите на върховете са нормални като диаметър, в смисъл, не са от най-малките. Диаметър в основата на водачите 2,9 мм или 3 мм, нещо такова беше. Дано съм ти бил полезен.
-
- ще става разбирач
Страхотен си. Благодаря колегаboci_ написа:Фидерът е много добър за този ценови клас. Не е пълен параболик, по стегнат е и за мен е полупараболик. Няма да сбъркаш, ако си го вземеш, на мен ми хареса. Иначе пълни параболици има на Шимано, модел Венджънс е горе-долу тези пари, другите са по-скъпи.