Как е на Негован?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

limazulu
новобранец
новобранец

Как е на Негован?

Мнение от limazulu »

Наскоро ходих на кариерата преди Чепинци. Може да се каже ,че почти нищо не излезна-няколко дребни костурчета. Някой може ли да ми каже как е положението до Негован.Не съм ходил досега и не знам нито какво излиза нито на какво излиза.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Същото като на чепинци. и рибите са им еднакви и водата и дълбочината.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Незнам колеги ама аз нещо нямам кадем на софийските гйолове за разлика от брат ми..той от Чепинци и Негован е доволен а аз имам 2 капота на Чепинци....миналата седмица бяхме на Враждебна само костури на рибе,смениш ли стръвта плувката седи като пирон.....на дъното на рибе пак костур,а на едното дъно(с ароматизирано жито)един анимичен удър,единствено на Волуяк не съм имал капо там каракуда колко ти душа иска.....мисля скоро да посетиме Челопечане,Кърца я да те питам от страната на пътя чисто ли е дъното че ми е мерак да пробвам фидера......???
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

kъде??? на чепинци или челопечене?????

на чепинци по принцип е чисто навсякъде, там си е действаща баластиера и непрекъснато рият с драгите
на челопечене ако улучиш някой от залятите гьолове е чисто и мнооо дълбоко, но ако попаднеш там дето преди е било бряг... такова ти се мамата. има много залети дървета и храсти, а и при всички тея гниещи дърва много водорасли са не навъдили на по плитките места
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
limazulu
новобранец
новобранец

Мнение от limazulu »

Кърцата написа:Същото като на чепинци. и рибите са им еднакви и водата и дълбочината.
Благодаря за информацията. Имах едно пълно капо на Чепинци преди седмица,но още не съм се отказал.Утре може пак да се пробвам.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Вчера бях на Челопечане да севтосам фидера,много закачки много нещо.....един скъсан фидер и един повод на дънната.Резултат:2прилични платики,15 костура,80 уклея.....Костура много се е активизирал-на рибе хвърляш вадиш,на бял малко се мръщи...а уклея на тесто полудява,платиките излезнаха на бял....това за 3-4часа,колеги казаха че преди 2 дни едно момче изкарало хубава щука ама вчера щуката липсваше..
Изображение
даниРибока
новобранец
новобранец

Мнение от даниРибока »

кОЛЕГА СЛАБИ4КО Е за там.За фИДЕР ходи от кум селото и преджапаи има 4исто дуно там тАМ с по малко от 10 кила риба не си тругвам.За жалоцт преди 2 месеца полвината риба беше измряла хванах 1 Голям Клен няколко платики погносих се и си тругнах Ужасс мрусно Не яажте рибара от там
даниРибока
новобранец
новобранец

Мнение от даниРибока »

леле как цъм писал лелеллеелел срам ме е Не съм свикнал извинете ме
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

даниРибока написа:кОЛЕГА СЛАБИ4КО Е за там.За фИДЕР ходи от кум селото и преджапаи има 4исто дуно там тАМ с по малко от 10 кила риба не си тругвам.За жалоцт преди 2 месеца полвината риба беше измряла хванах 1 Голям Клен няколко платики погносих се и си тругнах Ужасс мрусно Не яажте рибара от там
Ооооо Челопечане е голям лайнарник....на връщане жена ми щеше да повърне,живарника и кепа ги прибрах мокри в багажника и от жегата няма да ви казвам как се разсмърдяха.А на Студена бях преди 5 дни и живарника днес го мих.....все едно е стоял в леген с чешмяна вода а не в язовир.....Чесно ви казвам Волуяк не смърди така като Челопечане....то ако ще ядеме радиоактивна риба по добре да се ходи на дупката в Връждебна до гробищата...там поне само мутанти има.. :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”