Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Росица:(((((
- zapalen_92
- разбира нещата
Росица:(((((
Снощи отидох на река Росица кадето минава до Бяла Черква.Отивам аз 7:30 на хладното и какво да гледам-Всички места заети
.Започвам да си тарся място нагоре по реката ама мн плитко.За това се наложи да нагазвам на половината на реката за да стигна далбокото и да мятам на средата на реката.Заметнах аз на царевица и цеднага я почна нещо да я кълве.Ама само си играе.Това ще са само тези шаранчета дето са ги пуснали.Понеже аз бях с по голям номер кука не хванах нищо.Стоях до 9:30 и беше станало вече тъмно и трябваше да се прибирам.
така отново се върнах без риба.Чесно казано тази година нямам големи успехи!!!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Росица:(((((
цепиш яко братлеzapalen_92 написа:....Заметнах аз на царевица и цеднага я почна нещо да я кълве.Ама само си играе.Това ще са само тези шаранчета дето са ги пуснали.

- баничката
- ще става разбирач
Баце,zapalen_92 написа:...За това се наложи да нагазвам на половината на реката за да стигна далбокото и да мятам на средата на реката.Заметнах аз на царевица и цеднага я почна нещо да я кълве.Ама само си играе.Това ще са само тези шаранчета дето са ги пуснали...
тия дето са заели всички дълбоки места да не би шаранчета да скубят- дано да не е така, защото ти си мятал на царевица и голяма кука, ама на червей и малка кука некой може да си е напълнил кофата. Ама нищо- следващия път да хванеш дебелия шарко.

- zapalen_92
- разбира нещата
Какво имаш в предвит с това?sapuna1971 написа:цепиш яко братлеzapalen_92 написа:....Заметнах аз на царевица и цеднага я почна нещо да я кълве.Ама само си играе.Това ще са само тези шаранчета дето са ги пуснали.![]()
![]()

- zapalen_92
- разбира нещата
Ами нз не сам им гледал в живарниците.Както казваш ти дано да не са.....!баничката написа:Баце,zapalen_92 написа:...За това се наложи да нагазвам на половината на реката за да стигна далбокото и да мятам на средата на реката.Заметнах аз на царевица и цеднага я почна нещо да я кълве.Ама само си играе.Това ще са само тези шаранчета дето са ги пуснали...
тия дето са заели всички дълбоки места да не би шаранчета да скубят- дано да не е така, защото ти си мятал на царевица и голяма кука, ама на червей и малка кука некой може да си е напълнил кофата. Ама нищо- следващия път да хванеш дебелия шарко.![]()
![]()