Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

въпрос за силиконова царевица
Модератор: sapuna
въпрос за силиконова царевица
колеги гледах по унгарския канал за риболов на див водоем как ги сцепваха с тези царевички бяха потопени в някакъв дип колегата се скъса да вади мъздруги и платики дори и един 3кг распер бихте ли ми препоръчали някоя марка с която сте имали успехи благодарско предварително
Re: въпрос за силиконова царевица
забравих да питам този дип не се ли отмива от водата
- Bob Nudd
- ще става разбирач
http://megafishing.bg/product/2556/sili ... icorn.html
Аромата на дипа се пропива в материала, съответно издържа достатъчно дълго време във вода.
Силиконова царевица се използва в повечето случаи когато на водоема има много раци.
Аромата на дипа се пропива в материала, съответно издържа достатъчно дълго време във вода.
Силиконова царевица се използва в повечето случаи когато на водоема има много раци.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()
Ползвам BROWNING и съм много доволен.Поема аромата на дипа дълготрайно.
- vali - carp
- вече хвърля и на тежко
Само че в Унгарските диви водоеми има сигурно повече риба от нашите платени,така че имай го това напредвид .
- nicky_and1
- новобранец
http://megafishing.bg/product/3367/sili ... tcorn.html
Е те това е царевицата.... поне за мене. Миналата година купих един пакет, основно да я ползвам за повдигач на естествената царевица, но на едната въдица бях сложил две зърна само силиконова. На нея ми дойде първия дунавски амур....
Е те това е царевицата.... поне за мене. Миналата година купих един пакет, основно да я ползвам за повдигач на естествената царевица, но на едната въдица бях сложил две зърна само силиконова. На нея ми дойде първия дунавски амур....
Всяка силиконова царевица ли може да се дипва или си треба точно определена?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Някой ползвал ли е от тези неоновите? Дали наистина има смисъл да свети?
А поемат ли дип?
А поемат ли дип?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Ползвал съм и имам 5 риби на тях!chirusa_bg написа:Някой ползвал ли е от тези неоновите? Дали наистина има смисъл да свети?
А поемат ли дип?
Аз предимно на силиконова царевица ловя и използвам на корда,според мен е най-добрата

Най добрата е на ентерпраиз и корда. Но на корда е с аромат. На ентерпраиз има всякакви, малки, нормални, големи, потъващи, плуващи и неонови плюс много цветове. Само ги дипвате в каквото желаете и сте готови. Има и ароматизирани. За тях знам че ароматите им са избирани от най добрите между фирмите. Примерно най добрия аромат тути-фрути е на ричуорт и те го предлагат. Имат и аромат царевица. Това е от моя опит със силиконовите царевички.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
А на несветещи колко риби имаш?Kaloqn19 написа:Ползвал съм и имам 5 риби на тях!chirusa_bg написа:Някой ползвал ли е от тези неоновите? Дали наистина има смисъл да свети?
А поемат ли дип?
Аз предимно на силиконова царевица ловя и използвам на корда,според мен е най-добрата
Опитвам се да направя някаква съпоставка, защото прост 5 риби звучи доста малко

През деня ли са ти рибите или по тъмно?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
На несветещия със сигурност имам над 70-80 за миналия сезон.А на неоновите само вечер съм ловил ( ползвал съм ги само на един излет-48 часа).chirusa_bg написа:А на несветещи колко риби имаш?Kaloqn19 написа:Ползвал съм и имам 5 риби на тях!chirusa_bg написа:Някой ползвал ли е от тези неоновите? Дали наистина има смисъл да свети?
А поемат ли дип?
Не мисля ,че през деня има смисъл

Kaloqn19 написа:На несветещия със сигурност имам поне 70-80 за миналия сезон.А на неоновите само вечер съм ловил ( ползвал съм ги само на един излет-48 часа).chirusa_bg написа:А на несветещи колко риби имаш?Kaloqn19 написа: Ползвал съм и имам 5 риби на тях!
Не мисля ,че през деня има смисъл
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Благодаря!
Колко време трябва да престои силиконовата царевица в дипа ,за да се ароматизира добре?