Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

тарся инфо за буйново??
Модератор: sapuna
тарся инфо за буйново??
ако някой знае да напише какви са условията,каква риба има,и на какво калве!ще сам много благодарен! 

-
- научил се да хвърля
По-добре късно отколкото никога. Последното ми посещение там е на 16.09.07г.-неделя. Народ като за световно - поне 100-120 човека. Такса 2 лева. Коли не се пускат вътре. Ако имаш много багаж и не искаш да го носиш има бъги с ремарке и срещу такса от 1 лв. те закарват кадето искаш. Ако сте 4-ма ви излиза по 25 ст. Шаран и амур се плащат по 3 лева, а толстолоба по 2. Буфало по 1 лев. Има и каракуди, но много радко. Тази неделя от всички тези рибари имаше извадени общо около 5-6 шарана и за моя радост 2 бяха мои.
Просто всеки залагаше на царевица и бял червей, а аз след 2-3 яаса без удар хварлих на торен червей и след 20 мин. последва първия удар, после още един и за съжаление торния червей свърши. Не искам да споделям името на магазина от където ги купих
Поради описаните по-горе обстоятелства си броя този риболов към успешните. С мен имаше и няколко мои приятели - всичките капо, за всеобщо съжаление. Използвах монтаж на косъм и фидер. Пробвах и с протеинови топчета (купешки) но без никакъв резултат. Засега това е, имам и снимки но не ми дава да качвам.
И последно - на язовира може да се лови риба само събота, неделя и почивни дни. Не пускат през седмицата.
Разрешават на търмък и тази седмица бяха изкари няколко толупа и един бял амур около 3-4 кила. Толупите бяха между 4 и 7 кила.
Успех на всички, дано съм бил полезен.

И последно - на язовира може да се лови риба само събота, неделя и почивни дни. Не пускат през седмицата.

Успех на всички, дано съм бил полезен.
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
Смея да се намеся и да кажа че и аз изкарах 1 шаран на фидер 1.5 кг
в последния момент на 1 царевичка но така е като се поизнесоха хората и рибата доиде към брега миналата година не беше такава навалица а тази година когато и да отида все е фрашкано 1 път броихме имаше 82 коли точно и от всяка кола по 4 - 5 човека смятайте
в последния момент на 1 царевичка но така е като се поизнесоха хората и рибата доиде към брега миналата година не беше такава навалица а тази година когато и да отида все е фрашкано 1 път броихме имаше 82 коли точно и от всяка кола по 4 - 5 човека смятайте

Хвани и Пусни !