Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунав. 29.07
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Дунав. 29.07
Вчера с колегата от форума Dimitar_ направихме един излет на Ряхово
, или по точно на буните след селото.
По принцип целта ни беше щуката, но след промяна в информацията се
орентирахме към шараните
Пристигане на разсъмване, малко доразбирания по телефона и се намерихме .
Пробвахме доста монтажи и стръви, но както винаги най-резултатен се оказа качамака
(моля модерните шаранджий да не ме хокат
) .
Монтажа на пружина беше задължителен, по простата причина , че трябваше много сериозна тежест(над вътрешно утежнената пружината слагах 100гр тежест
). На царевица нямахме и пипане,на пуканка също.
Рано сутринта излизаха таранки
, но после положението се пооправи излязоха две шаранчета по 600-700 гр (върнати обратно
), после едно по добро към кило и 2 канчета
Кълването намаля и се наложи да наблегнем на бирата и почти се справихме с 2 стекчета и малко пържоли
В най-големия пек имахме два стабилни удъра на попче на дъно , но за съжаление не се закачиха. Привечер се хвана една хубава таранка, и едно шаранче гонещо 2-та кг. Та това беше общо взето.
Голям лаф моабет му направихме , че и риба хванахме. Само тези распери дето ни миха очите цял ден не им намерихме цаката
Снимки довечера
, или по точно на буните след селото.
По принцип целта ни беше щуката, но след промяна в информацията се
орентирахме към шараните

Пристигане на разсъмване, малко доразбирания по телефона и се намерихме .
Пробвахме доста монтажи и стръви, но както винаги най-резултатен се оказа качамака

Монтажа на пружина беше задължителен, по простата причина , че трябваше много сериозна тежест(над вътрешно утежнената пружината слагах 100гр тежест

Рано сутринта излизаха таранки

Кълването намаля и се наложи да наблегнем на бирата и почти се справихме с 2 стекчета и малко пържоли

В най-големия пек имахме два стабилни удъра на попче на дъно , но за съжаление не се закачиха. Привечер се хвана една хубава таранка, и едно шаранче гонещо 2-та кг. Та това беше общо взето.
Голям лаф моабет му направихме , че и риба хванахме. Само тези распери дето ни миха очите цял ден не им намерихме цаката

Снимки довечера

- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Завиждам ви
Най искренни поздрави и пожелания за още по-големи шарани,защо не пък и сомове към теб Ивак и Димитър
Хванали сте им цаката
Аз също възнамерявам да направя два-три дни ено излетче, но то ще бъде до Попина, защото ми е по-близо.
Ако желае някой от вас, може да ми се обади да отидем заедно, тъкмо ще се запознаем лично
НАСЛУКА

Хванали сте им цаката

Ако желае някой от вас, може да ми се обади да отидем заедно, тъкмо ще се запознаем лично

НАСЛУКА

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
- dimitar_
- сериозен играч
Да ви кажа , това си беше едно "неделно училище", като за участниците беше подсигурен безплатен обяд и подходящи напитки .
Трябваше да има и още "курсисти", но да се надяваме , че следващият път ще са там ...могат само да съжеляват за отсъствието си !
А на распера няма да му се размине , рано или късно ще яде "хурката"... !
Трябваше да има и още "курсисти", но да се надяваме , че следващият път ще са там ...могат само да съжеляват за отсъствието си !
А на распера няма да му се размине , рано или късно ще яде "хурката"... !
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вчера падна яко , утре го дават пак падане
Рибата е конценрирана на места, като зимата
. Кълве си рано сутрин и вечер с малки изключения.
Не съм голям разбирач на Дунава де , да не си помислите нещо такова, просто често ходя за риба
За нивото може да преглеждаш сайта на АППД
http://www.appd-bg.org/bg/

Рибата е конценрирана на места, като зимата

Не съм голям разбирач на Дунава де , да не си помислите нещо такова, просто често ходя за риба

За нивото може да преглеждаш сайта на АППД
http://www.appd-bg.org/bg/
-
- новобранец