яз.Пясъчник?

Модератори: bobopeli, sapuna

Troli

яз.Пясъчник?

Мнение от Troli »

Не знам,дали 33бр.костури за 6 часа на спининг и бяла риба 65см.-2.5кг.уловена на тролинг с голям късмет са успешен риболов,когато си тръгнал да кльонкаш?Може би!Нивото е супер ниско и няма и помен от сомове,но костури ще има и след 1000 години на този водоем.Това е раят на обикновенния български костур.Много лаком и понякога,дебел!Водата е много мътна на всякъде.Това е общо-взето от неделя! :wink:
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Dotuk »

Аматоьр :mrgreen: Шегувам се :) Остави малко за бедните туристи:) :prayer:
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

А на Микрото имаше ли хора?Чух,че излизала добра каракуда и костур.Наслука.
Асен
новобранец
новобранец

Мнение от Асен »

Колеги, на Пяська в неделя бяхме на стената. Направихме много добьр риболов-червеноперка и каракуда. Даже минаха и от ИАРА на проверка.На колегата, с когото бяхме му направиха акт-беше му изтекьл срока от 6 месеца.
Troli

Мнение от Troli »

Да,наистина от ИАРА обиколиха целия язовир и проверяваха на ред!Браво на пловдивските контроли.Миналата година ме провериха във водата.Бяха с бяла лодка на която пише ИАРА.Искъра също го наблюдават по-сериозно през последните 2 години!Остава и другите по-големи язовири да се проверяват по-редовно. :wink: :D На Микрото не видях риболовци,но водата е висока.Платено ли е,не знам? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”