Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Tica winner heavi телемч 4.5 176. Гр. Някой има ли такъв телемач.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Tica winner heavi телемч 4.5 176. Гр. Някой има ли такъв телемач.
Колеги някой има ли въпросната въдица? Телемача го видях при вносителите на Тика.Казват че е топ модел. Показателите са му много добри , на 4.5 тежи 176гр. премерено пред мен на кантара. Въдицата е с 13 ,фуджи водача и доста стегната. Ако някой има такъв телемач, нека сподели мнение за него.
Re: Tica winner heavi телемч 4.5 176. Гр. Някой има ли такъв телемач.
Колега, ако си го харесал - взимай! То хубаво питаш ама вкусове разни и накрая май ти ще си разочарован. Така, че скачай смело 

Колега писано е хиляди пъти,отиди,разпъни,разтърси и ако ти допада и харесва....... Ти си !
Точно Ти си човека,който знае, какво му трябва и за какво!!! Наслука !!! 

Tika winner да има стегнат строй малко ми се струва доста странно. Тази марка и конкретно този модел обикновено са доста локумени, да не кажа много. Пак я погледни по-добре. Успех с търсенето.
И като цяло за тази дължина по добре да е секции.
-
- новобранец
Въдицата я избирам за много добър приятел и не искам да го разочаровам. Да знам че триколенния мач е по добър вариянт,но той категорично иска телемач. Въдицата никак не е евтина и за това се интересувам от мнение на хора които я имат. Телемача го няма в каталога на вносителите и в нета няма никаква информация.
-
- ще става разбирач
Никога не бих взел телемач... дори да ми го подаряват... 
Не виждам смисъл да се дава значителна сума за нещо,когато за същата цена би могло да се вземе нещо доста по-добро.Заради едната транспортна дължина просто не си струва...
А и това е доста съмнително: уж топ модел,а го няма в каталога?

Не виждам смисъл да се дава значителна сума за нещо,когато за същата цена би могло да се вземе нещо доста по-добро.Заради едната транспортна дължина просто не си струва...
А и това е доста съмнително: уж топ модел,а го няма в каталога?

-
- новобранец
Българския форум е уникален. Ти питаш за нещо конкретно, а всички ти обясняват колко си тъп.
- Sorcerer
- научил се да хвърля
Ако оставим настрана афоризма, аз не видях някой да ти е обяснил, че си тъп. Видях обаче няколко разумни довода против...
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Приятелю, като гледам как темата гони 500 преглеждания , малко трудна работа някой да изкочи с мнение "Имам същата"
Сменил съм доста мачове, но от Shimano и Tica съм най доволен. Няма вечна въдица. Щом ти харесва строя и не тежи в ръката-взимай, все пак е TICA
Тъкмо ще бъде уникален подаръка защото е рядко срещана
Сменил съм доста мачове, но от Shimano и Tica съм най доволен. Няма вечна въдица. Щом ти харесва строя и не тежи в ръката-взимай, все пак е TICA

Тъкмо ще бъде уникален подаръка защото е рядко срещана

http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Приятелят ми си купи въпросния телемач. Въдичката е много лека и бърза. Макарата която и сложи е Шимано Ексейдж МРА. Балансира се чудесно и мята ваглерите много точно.