Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА
Модератор: dantho.mihov
ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА
СПЕЦИАЛНО АЗ САМ ЗА ЦСКА ! НЕПРАВЯ ТАЗИ ТЕМА ДА СЕ ИСКАРАТ КОЛЕГИТЕ ПОМЕЖДУСИ А Я ПРАВЯ ЗА РАЗНООБРАЗИЕ И ДА КОМЕНТИРАМЕ !
неискам да има>>>

- zapalen_92
- разбира нещата
?
Смо не разбрах защо в риболов на шаран ама аиде!!!Иначе сам си ЦСКА
- баничката
- ще става разбирач
Re: ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА
Ей да не се изпокараме само-
п.чка им ленина на футболистите- те за риба не ходят- щото са салами като Ицо и Наско- дето пцуват като цигани- само два примера ви давам какви олигофрени могат да са наричаните от някои идоли и т.н.
п.чка им ленина на футболистите- те за риба не ходят- щото са салами като Ицо и Наско- дето пцуват като цигани- само два примера ви давам какви олигофрени могат да са наричаните от някои идоли и т.н.
=
според мен това е форум за риба и такива теми нямат място тук.ако някой от отборите е постигнал нещо забележително нека го поздравим като българи но да се джънкаме на футболни теми няма смисъл точно във този форум.нека форума да си остане на братята по въдица ида придаваме уважение само на успехите на нашите отбори независимо какви са
- dimitar_
- сериозен играч
Не че ми е чужда темата , "червен" съм си откакто се помня , но да ги коментираме тук , няма смисъл , виж , ако се видим някъде по язовирите , не кълве , и търсим да се скараме за нещо , тогава може да коментираме ... !
Друг е въпроса , ако някой от тях спечели УЕФА или Шампионска лига , тогава ще пишем с големи букви , и едва ли някой ще има против !
Така си мисля аз , де ,пък сме хора разни , мнения различни ...
Друг е въпроса , ако някой от тях спечели УЕФА или Шампионска лига , тогава ще пишем с големи букви , и едва ли някой ще има против !
Така си мисля аз , де ,пък сме хора разни , мнения различни ...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка: