Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво прави Кроки?
Модератор: dantho.mihov
- Диканаров
- кандидат преподавател
Какво прави Кроки?
Много отдавна не съм прочел нещо за него и неговата чета! Да не се е преквалифицирал и да лови пеперуди? Шегувам се! Любо да не го приемеш на сериозно! Някой бе писал отдавна, че нещо с компютъра му не било наред! Приятелю, напиши нещо за маришките сомове бе! Знам, че не им прощаваш. Напиши та и ние да се изкефим! 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Какво прави Кроки?
Е ще чакаме! То и от тролинг има какво да се напише! Ще чакаме!

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- gorkata_petrov
- разбира нещата
- gorkata_petrov
- разбира нещата
[/b]Добре ни е- не защото ги няма големите сомеве,а защото сега се криеме един от друг.Ти не си ли играл на жмичка и стражари и апаши.Зимата започва дуенето.Сомове има,но не за всеки.А и Краси 112 отреза на много хора мерака.Кво да напиша сега.Хванах сом 15кг.Е кво от това.Хващал съм много такива и най-много да се получи предаването,,Смях в залата".
Добре ни е- не защото ги няма големите сомеве,а защото сега се криеме един от друг.Ти не си ли играл на жмичка и стражари и апаши.Зимата започва дуенето.Сомове има,но не за всеки.А и Краси 112 отреза на много хора мерака.Кво да напиша сега.Хванах сом 15кг.Е кво от това.Хващал съм много такива и най-много да се получи предаването,,Смях в залата".