Черногорово

Модератори: bobopeli, sapuna

snegk
и господ не е толокова добър

Черногорово

Мнение от snegk »

В събота вечерта неможах да спа спокойно и реших да тръгна за Черногорово.Там естественно нямаше свястни места и ме хвърлиха в циганския ръкав.
Изображение
място където преди 2 седмици е излизало риба.За закачките хората които са ходили знаят за какво става на въпрос.И така започнах с различни монтажи,стръв и всичко което може да се направи с един водоем.Но за три денонощия нищо на дъните.Рибата се е истеглила навътре в язовира и колегите които бяха там хващаха по 1-2 риби на ден,но не много големи.Амур до 8кг.и шаран до 5кг.Ето ги едните колеги,това е лагера на племеника на шефа на завода.
Изображение
Хубавите места са заети за цяло лято.Аз продължих с експериментите и поедно време се хвана червеноперка започнах да вадя и последва удар в движение,искарах главата на перката.Вечерта сложих 15см перка и имаше хубав удар,но с две нули кука на тази голяма стръвне се хвана.Когато работата с дъните не върви добре на помощ идва директния прът.Захраних малко и като се започна ваденето на дребосъци просто такова нещо не съм виждал.Шаранчета,перки,костури,таранкии слънчаци.Значи лових по 1час преди обед и един час надвечер.Незнам дали ще повярвате но за час излизаха над 50 броя.В заключение риболова от страна на едри риби беше лош,но отсрана на уловено количество риба е повече от успешно.В язовира има хубави риби особено хишници,сом и щука.Запознах се с хубави хора с ловеца на 12кг сом,и с двама колеги които са редовно на язовира и посещават форума като четатели асега се надявам и като участници в дебатите.Охраната обещаха да не ме слагат повече на кофти места и следващия път ще хвана от всички модели риба.А това бяха чести гости на бивака
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Новатор си в занаята и такъв ще си останеш.Радвам се на всеки твой репортаж приятелю,а излетите ги изживявам заедно с теб.
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Spatia »

Здрасти Snegk,

аз съм един от колегите, който беше близо до вас. Радвам се, че си останал доволен от излета.
Аз тази седмица ще пропусна, но другата седмица като ида ще напша как се развиват нещата на Черногорово.
snegk

Мнение от snegk »

Spatia приятелю не ходи повече в този ръкав говори с хората на другите постове и хвърляй до тях.Вечер хвърляй на малка таранка и на пиявици.Ти си добър рибар и ще успееш.Аз началото на другия месец ще дойда подготвен и ще ти се обадя да ги накъсаме. :wink:
чаровник
новобранец
новобранец

Re: Черногорово

Мнение от чаровник »

КОЛЕГА НЕ СЕ ЛЪЖИ ВЪПРЕКИ ГОЛЕМИТЕ ЕКЗЕМПЛЯРИ НЕ ВЯРВАИ НА НИКОГО УСЛОВИЯТА И РЕДА НЕ СА ОТ НАИ ДОБРИТЕ
Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Spatia »

Защо мислиш, че условията са лоши?
ionko
новобранец
новобранец

Мнение от ionko »

защото не е хващал никога риба на този язовир сигурно,между другото на 3-ти бивак кадето е бил колегата sneig миналото лято или по точно края на август и началото на септември даде наи много риба,аз цяло лято ходя всяка седмица за по 2-3дни,много рядко сам се вращал капо
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”