Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Пода ?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
яз. Пода ?
Някой има ли инфо за Пода до с.Круша ? Какво стана с този язовир пуснат ли е има ли риба ?
Re: яз. Пода ?
Пичове ае кажете как са там нещата в момента,защото смятам в неделята натам да се ходи
-
- вече хвърля и на тежко
гадното там е че рибата се плаща а от там не се тръгва капо поне аз не съм имал такъв случаи ама мн мразя да я плащам щото все едно съм я купил от борсата 

яз.Пода е пълен с риба вчера ходих и хванах 6 кг. шаран и 3 кг. амур .Е нищо че се плаща но поне има риба в изобилие ние малките ги хвърляме
-
- ще става разбирач
Тук пишем на кирилица
slivnalia
slivnalia
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Айде без лъжиmonkata3 написа:яз.Пода е пълен с риба вчера ходих и хванах 6 кг. шаран и 3 кг. амур .Е нищо че се плаща но поне има риба в изобилие ние малките ги хвърляме

-
- ще става разбирач
Колега знам че пишем на кирилица. Виж ми останалите постове. Само че това Yea right..... което написах е на английски и означава Да бе да! и ако го напиша на кирилица - Йеа райт се губи смисъла.NikiStoianov написа:Тук пишем на кирилица
slivnalia

Все едно, исках да кажа че не вярвам на написаното за Пода.
-
- кандидат преподавател
Грешката е моя,несъм те разбрал .Само че това Yea right..... което написах е на английски и означава Да бе да!

колеги кажете ми смятам утре да ходя на пода обаче някои ми каза че понеделник не работел вярно лие или не
- gergi83
- научил се да хвърля
колеги там имам 4 излета миналата година и за тези излети имам 1 шаранче към 1кг.,и около стотина по 50-100гр. ,таранка имаше бол.Чесно да ви кажа повече никога няма да стъпя там.Шевчето дето вземаше мангите все ни обеждаваше ,че в гъола има и риби по 7-8кг.,но за тези 4 излета никой не хвана риба над 2кг.
Аз съм виждал там да вадят по 3-4 килограмови шаранчета ,но рядко се хващат, за 7-8 кг не знам , . Имаше слухове преди време че хранели рибата или че слагали силитра и такива истории . Незнам как е , но пак казвам рядко излизат по едри.
На Пода миналата година хванах няколко шаранчета около 5-6 кг
Незнам точно колко щото веднага ги пускам да не им стане нещо така или иначе не са за ядене....
Тъй че с леко преувеличение 7-8 може.
Незнам точно колко щото веднага ги пускам да не им стане нещо така или иначе не са за ядене....
Тъй че с леко преувеличение 7-8 може.