колеги някои има ли информация за яз.Мало бучино?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

igravidal
новобранец
новобранец

колеги някои има ли информация за яз.Мало бучино?

Мнение от igravidal »

Здравейте,

Моля ако някои е ходил скоро на язовира да каже каква риба,на какво се лови,по кое време на деня и т.н.?

Благодаря на всеки отзовал се и Наслука
:)
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Ами някаде четох че е 8лв.на пръчка и излизало яко каракуда.....то ако ти е за каракуда ходи на Волуяк....няма да се разочароваш.има и шаран но рядко,и най важното не е платен!!!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

мало бучино или язовир мало бучино иваняне ако е вториа е 8 лева на прърка втората е 6 за деца 4 втора 2 има шаран пастърва сом есетра амур има и мн трофеини риби ако ходиш виж таблото там ме има и мен с есетра 5,100 преди ходех сека седмица ама сега повече на слаковци иначе съм като цяло от рибарника хващтал съм от сички видове риба която има във водоема. Също така има и ВИП зона 500 лева за една гидина преди беше 200 за 6 месеца там кълве мн незнам на какво се далжи. Ходи и виж как е. на скорео един съсед ходи и беше хванал един шаран и 2 есетри които се пускат и ти дават водка или ракия е ако искаш да си я земеш се заплаща по 16 лева на кило каракуда има много , същия ден когато е бил съседа едно момче е хванал шаран над 10 кг на протеиново топче до пързалката е ловил Наслука
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”