Моля за вашето мнение за лодките TOHAMARAN

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Моля за вашето мнение за лодките TOHAMARAN

Мнение от fire »

Ето това са лодките:

http://www.filstar.com/bulgaria/?filsta ... t=9&gro=21

някакви съвети да ми дадете за тях..някой ползвал ли ги е?
Аз ще ги използвам за риболов от 2 човека макс на язовири.
Никъде не видях и как се сгъват тези лодки и дали се побират в багажник въобще, че нямам горен багажник или ремарке .
Мерси предварително за отговорите
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Не съм виждал лично но съм разпитвал и доколкото знам влизат във вътрешен багажник, но като сметнеш, че за такава лодка евнтуално ще ти трябва и мотор. Съмнявям се, че лодката и мотора ще влезнат в багажника, сложи и туба бензин. Ако няма да ползваш мотор има доста по евтини лодки и по необемисти.
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

еми за сега не мисля, да използвам мотор, но за съжаление прочетох много за предлаганите лодки в БГ и се оказва, че лодкта трябва да е поне 2000 лева за да е нещо читаво, става думи за надуваемиет... а за руските такива чувам различни мнения, но и на тях цените въобще не са им малки..плюс това обмислям вариант да взема лодката на лизинг..че толкоз много пари на куп няма.. :)
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Може би зависи за какво я ползваш аз ползвам само за внасяне и разглеждане със сонара. Ползвах около 20 г. руска надуваема, вярно донесаха ми я направо от СССР тогава. В момента я смених просто от годините изгни дъното и се разпра иначе бордовете още са здрави. Сега си взех пак такава но едноместна понеже е с 120 лв. по евтина но ме доядя. че се стиснах за 120лв. малка ми е иначе съм доволен. Моита малката струва 200лв а двуместната беше 320лв.
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

Уфимка ли е твойта лодка?
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Да и засега съм доволен само дет ми е малка щот се свих за 120лв. С нея имам вече 4 излета по 10-15 дни и съм доволен.
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

Ооооо...аз сьвсем скоро си купих такава и досега сьм я пускал 1-пьт,след седмица заминавам пак за 10 дена.Аз сьщо разсьждавам като тебе по отношение на цена-качество и след доста чудене се спрях именно на tohamaran-а.Не мога да давам некви крайни оценки но на мене много ми харесва.Аз обаче ползвам и мотор,но и за гребане е удобна.Абе пипната е ,според мен си заслужава парите.Успех
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

А,забравих !!! Като се сгьне добре може спокойно да се сложи в багажник на лада
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”