Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Информация за яз.Йовковци
Модератор: Кърцата
Информация за яз.Йовковци
Здравейте колеги.Стегнал съм палатките и въдиците и се каня да посетя въпросния язовир.Трябва ми информация за местата,от къде се влиза и как е пътят,паднало ли е много нивото на водата?Влизaл съм само от към Яковци ,но местата там са много голи ,няма дървета,а ми се ще да съм поне малко на сянка
,защото смятам да остана 10-тина дни.
За всички които ми помогнаха за "Тича" ,ходих в неделя до там ,нивото на водата е паднало много и няма удобни места за лагеруване и за това се отказвам.

За всички които ми помогнаха за "Тича" ,ходих в неделя до там ,нивото на водата е паднало много и няма удобни места за лагеруване и за това се отказвам.

ЗА ЙОВКОВЦИ
Здравей колега,аз бях там миналата година,така че прясна информация за рибата не мога да дам но за места ще ти кажа,значи след с.Яковци минаваш моста над язовира и веднага след него вляво има черен път до язовира,някъде около 300м.там има удобна поляна с дървета,даже местните са направили и пейки много е удобно,селото ти се намира на около километър за провизии,за риболов си носи дълги корди около 200м за разпъване към отсрещния бряг там е много дълбоко и излиза едър кефал на рибка, има и шаран,едра червеноперка,каракуда,захранвай добре и ще имаш сполука.Там не дават да се лови от лодка,само за захранка и разпъване.пожелавам ти наслука и пиши като се върнеш че Аз имам намерения да направим там среща №3 септември месец.
- maranzika
- сериозен играч
Абе нема такова място бе Неделчо.
Ако идваш от Яковци и минеш след моста вляво слизаш в едно заливче което сега е доста плитко.Да не би да си мислиш за преди моста?
А иначе риболова в момента е доста тегав(като изключим червеноперката).Може да хвърлиш някоя тапа за хищник.Сутрин и вечер се завъртат щуки и сомчета(около кило).

Има,има,след моста на около 200м в ляво пускаш към язовира,има две големи дървета с пейка под тях а насреща тие отвесния бряг където минава коритото на реката там дълбочината ти е около 10-15м.Ако имаш имел пратими го ще ти пратя снимки от същото място.А от брега до отсрещния отвесен бряг има около 300м.и повече.maranzika написа:Абе нема такова място бе Неделчо.Ако идваш от Яковци и минеш след моста вляво слизаш в едно заливче което сега е доста плитко.Да не би да си мислиш за преди моста?
А иначе риболова в момента е доста тегав(като изключим червеноперката).Може да хвърлиш някоя тапа за хищник.Сутрин и вечер се завъртат щуки и сомчета(около кило).