Информация за яз.Йовковци

Модератор: Кърцата

Аватар
ertyppppp
новобранец
новобранец

Информация за яз.Йовковци

Мнение от ertyppppp »

Здравейте колеги.Стегнал съм палатките и въдиците и се каня да посетя въпросния язовир.Трябва ми информация за местата,от къде се влиза и как е пътят,паднало ли е много нивото на водата?Влизaл съм само от към Яковци ,но местата там са много голи ,няма дървета,а ми се ще да съм поне малко на сянка :) ,защото смятам да остана 10-тина дни.
За всички които ми помогнаха за "Тича" ,ходих в неделя до там ,нивото на водата е паднало много и няма удобни места за лагеруване и за това се отказвам. :smt096
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Nedeltcho Delev

ЗА ЙОВКОВЦИ

Мнение от Nedeltcho Delev »

Здравей колега,аз бях там миналата година,така че прясна информация за рибата не мога да дам но за места ще ти кажа,значи след с.Яковци минаваш моста над язовира и веднага след него вляво има черен път до язовира,някъде около 300м.там има удобна поляна с дървета,даже местните са направили и пейки много е удобно,селото ти се намира на около километър за провизии,за риболов си носи дълги корди около 200м за разпъване към отсрещния бряг там е много дълбоко и излиза едър кефал на рибка, има и шаран,едра червеноперка,каракуда,захранвай добре и ще имаш сполука.Там не дават да се лови от лодка,само за захранка и разпъване.пожелавам ти наслука и пиши като се върнеш че Аз имам намерения да направим там среща №3 септември месец.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Абе нема такова място бе Неделчо. :wink: Ако идваш от Яковци и минеш след моста вляво слизаш в едно заливче което сега е доста плитко.Да не би да си мислиш за преди моста? :lol: А иначе риболова в момента е доста тегав(като изключим червеноперката).Може да хвърлиш някоя тапа за хищник.Сутрин и вечер се завъртат щуки и сомчета(около кило).
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

maranzika написа:Абе нема такова място бе Неделчо. :wink: Ако идваш от Яковци и минеш след моста вляво слизаш в едно заливче което сега е доста плитко.Да не би да си мислиш за преди моста? :lol: А иначе риболова в момента е доста тегав(като изключим червеноперката).Може да хвърлиш някоя тапа за хищник.Сутрин и вечер се завъртат щуки и сомчета(около кило).
Има,има,след моста на около 200м в ляво пускаш към язовира,има две големи дървета с пейка под тях а насреща тие отвесния бряг където минава коритото на реката там дълбочината ти е около 10-15м.Ако имаш имел пратими го ще ти пратя снимки от същото място.А от брега до отсрещния отвесен бряг има около 300м.и повече.
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”