р.Искър

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

andrian
новобранец
новобранец

р.Искър

Мнение от andrian »

Да попитам ,някой ходил ли е на Искъра и по-точно около Плевен (Пелово) и знае ли дали се е качило нивото много след дъждовете и какво кълве ? Може и за други места да ми кажете ? Мислим да прекараме 3 дни там и искам да имам информация. Благодаря.
Аватар
marto 85
новобранец
новобранец

Мнение от marto 85 »

Информацията ми е от преди два дена.
Звънях на един приятел,който е там в момента(Пелово) и ми каза,че в момента Искъра е размътен и с високо ниво.
Не съм сигурен дали става за ловене,всъщност аз съм ловил на искъра и в доста мътна и висока вода,така че понякога дава и тогава.
Преди размътването е излизала дребна каракуда,но не от тази искърската,а има една по-дребна,която се появи след големите наводнения.Излизало е и морунаш не недър на жито.
Та... това е от мен тази година много излети пропуснах по любимите места,но ще наваксвам.
даниРибока
новобранец
новобранец

Мнение от даниРибока »

Искара е по сякаква критика 2 Не пипа водата в моента е като 4ешма няма я хаха А ве играе рибата но не калве 2 дена бях на село 4 муронажа и 3 клена
VNK
новобранец
новобранец

Re: р.Искър

Мнение от VNK »

andrian написа:Да попитам ,някой ходил ли е на Искъра и по-точно около Плевен (Пелово) и знае ли дали се е качило нивото много след дъждовете и какво кълве ? Може и за други места да ми кажете ? Мислим да прекараме 3 дни там и искам да имам информация. Благодаря.
ni6to ne staa martvilo

Нищо не става, мъртвило

Пиши на Кирилица
Ivak
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”