Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Искър
Модератор: sapuna
р.Искър
Да попитам ,някой ходил ли е на Искъра и по-точно около Плевен (Пелово) и знае ли дали се е качило нивото много след дъждовете и какво кълве ? Може и за други места да ми кажете ? Мислим да прекараме 3 дни там и искам да имам информация. Благодаря.
Информацията ми е от преди два дена.
Звънях на един приятел,който е там в момента(Пелово) и ми каза,че в момента Искъра е размътен и с високо ниво.
Не съм сигурен дали става за ловене,всъщност аз съм ловил на искъра и в доста мътна и висока вода,така че понякога дава и тогава.
Преди размътването е излизала дребна каракуда,но не от тази искърската,а има една по-дребна,която се появи след големите наводнения.Излизало е и морунаш не недър на жито.
Та... това е от мен тази година много излети пропуснах по любимите места,но ще наваксвам.
Звънях на един приятел,който е там в момента(Пелово) и ми каза,че в момента Искъра е размътен и с високо ниво.
Не съм сигурен дали става за ловене,всъщност аз съм ловил на искъра и в доста мътна и висока вода,така че понякога дава и тогава.
Преди размътването е излизала дребна каракуда,но не от тази искърската,а има една по-дребна,която се появи след големите наводнения.Излизало е и морунаш не недър на жито.
Та... това е от мен тази година много излети пропуснах по любимите места,но ще наваксвам.
-
- новобранец
Re: р.Искър
ni6to ne staa martviloandrian написа:Да попитам ,някой ходил ли е на Искъра и по-точно около Плевен (Пелово) и знае ли дали се е качило нивото много след дъждовете и какво кълве ? Може и за други места да ми кажете ? Мислим да прекараме 3 дни там и искам да имам информация. Благодаря.
Нищо не става, мъртвило
Пиши на Кирилица
Ivak