риболова в платените водоеми

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

avariec
новобранец
новобранец

риболова в платените водоеми

Мнение от avariec »

еи хора энаете ли че ни мамиат .. пуснахме толко пуснахме толко хилади броики а какво се случва като идем эа риба ниама риба.. iazovir tserovo niama riba .,. slavovitsa i tam niama riuba
Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Мнение от bisko71 »

Това не подлежи на контрол- всеки сам да си преценява и да помисли- става въпрос и за пари все пак, макар и не много, а когато те мамят сумата няма значение-
казвайте къде се пре.бахте на платено! :lol:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Тая тема според мен трябва да се направи важна,ама да земе някой колега да я направи малко по грамотно щото на тая даже в заглавието и има грешка.......
Изображение
Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Мнение от bisko71 »

Трябва да е важна тема.
Аз преди ходих само веднъж на един платен гьол- Сухия Скът между Враца и с. Мраморен, та не ми взеха много пари за такса, ама се бях наточил за шарани, а то или таранки или малки шаранчета, които можех да взема, ама си ги пуснах обратно.
Същите риби щях , даже и повече да начеша на Врачанския, ама нали за голям шаран се бях наточил.
:lol:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

На Врачанския риба има ама като неще да яде :? Едни таранки и друго йок :shock:
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

е те не че не зарибяват по платените викате такси сте плащали ама щото мн бързат да си избият паритеи не могат да сварят да пораснат шаранчетата аз на много водоеми съм ходил дето така по много вадя ама са от подядъка 200-400 грама .. и щото има безхаберници да ги вземат и такива шаранчета ама като си платил на арендатори и искаш да си избииш и няма на къде ... за тва си седат се малки те зарибяват ние я вадим и така
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Без думи направо, не ви ли е ясно че тез платени се тарашат до спукване на есен това е като свинеферма големите се продават малките, до година, случва се някои шарко да се измъкне ама трудно.
еДИН КОЛЕГА ИМА ПОДПИС НА ПЛАТЕНО НЕ ОДИМ. Макар, че скоро неплатени няма да останат.
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

ами то неплатено тука около Варненско не остана освен Цоневския и морето където няма риба.
Изображение
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

=

Мнение от ceco65 »

колегата дето е пуснал темата откри топлата вода,че ни мамят на платените.много ясно,не става да платиш 2-3лв.на пръчка и да искаш и риба да хванеш.риба се хваща на язовир дето плащаш и рибата,защото не я ли плащаш така наречения арендатор винаги е вътре.аз ходя на платено само когато е забраната,а и тогава се ограничавам.по добре 2 месеца без риболов отколкото да пълниме гушите на мошениците
sakata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sakata »

Наистина ли е толкова зле по тези платени, няма ли някой читав - който да се наловиш на шарани примерно, да ги пускаш и да си вземеш 3-4 по едно-две кила за вкъщи?
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Има бе,как да няма.Въпроса опира до това,че трябва да проверяваш.А това са си пак пари.За пръв път ходих на едно водоемче на 40км от Пловдив и ми хареса.Такса 5лв,без ограничения и каквото си хванеш.Ами резултата беше 12 шарана.На всичкото отгоре,друга риба не пипна,освен 2-3каракуди.Наслука.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Лъжат ни с парното,лъжат ни с тока,лъжат ни и с водата,та ня ма да ни излъжат и в платените водоеми,много просто това е BG. :twisted:
Спасе
новобранец
новобранец

Мнение от Спасе »

lz1igr за кой водоем става въпрос? Можеш ли да уточниш.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”