Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

риболова в платените водоеми
Модератор: sapuna
риболова в платените водоеми
еи хора энаете ли че ни мамиат .. пуснахме толко пуснахме толко хилади броики а какво се случва като идем эа риба ниама риба.. iazovir tserovo niama riba .,. slavovitsa i tam niama riuba
Трябва да е важна тема.
Аз преди ходих само веднъж на един платен гьол- Сухия Скът между Враца и с. Мраморен, та не ми взеха много пари за такса, ама се бях наточил за шарани, а то или таранки или малки шаранчета, които можех да взема, ама си ги пуснах обратно.
Същите риби щях , даже и повече да начеша на Врачанския, ама нали за голям шаран се бях наточил.

Аз преди ходих само веднъж на един платен гьол- Сухия Скът между Враца и с. Мраморен, та не ми взеха много пари за такса, ама се бях наточил за шарани, а то или таранки или малки шаранчета, които можех да взема, ама си ги пуснах обратно.
Същите риби щях , даже и повече да начеша на Врачанския, ама нали за голям шаран се бях наточил.

- ceno cenov
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
е те не че не зарибяват по платените викате такси сте плащали ама щото мн бързат да си избият паритеи не могат да сварят да пораснат шаранчетата аз на много водоеми съм ходил дето така по много вадя ама са от подядъка 200-400 грама .. и щото има безхаберници да ги вземат и такива шаранчета ама като си платил на арендатори и искаш да си избииш и няма на къде ... за тва си седат се малки те зарибяват ние я вадим и така
=
колегата дето е пуснал темата откри топлата вода,че ни мамят на платените.много ясно,не става да платиш 2-3лв.на пръчка и да искаш и риба да хванеш.риба се хваща на язовир дето плащаш и рибата,защото не я ли плащаш така наречения арендатор винаги е вътре.аз ходя на платено само когато е забраната,а и тогава се ограничавам.по добре 2 месеца без риболов отколкото да пълниме гушите на мошениците
-
- кандидат преподавател