Река Велека

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Река Велека

Мнение от iliq kostov »

Моля помогнете какво се лови на какво се лови ще съм ви много благодарен!!!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

мии на жито кълве оклеи и клен на торен и блатен червеи кълве мн попчета кефал го ловят на булдо и повод кам 50 60 см след булдото с кука 8 6 4 зависи от рибата но кефалът не беше активен като ходих аз едно момче пък ловеше шаран на плувка на царевица
Изображение
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Река Велека

Мнение от vIdRaTa »

iliq kostov написа:Моля помогнете какво се лови на какво се лови ще съм ви много благодарен!!!
Я кажи какво обичаш да ловиш по-конкретно и току виж някой ти казал и как се лови :roll: :lol:
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliq kostov »

Мисля да ловя кефал и шаран последния път когато ходих лових доста кефал на жито :?
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

iliq kostov написа:Мисля да ловя кефал и шаран последния път когато ходих лових доста кефал на жито :?

Последният път като си ловил доста кефал на жито във Велека , да не би просто да не е било клен , а морунаш ...щото често в района на устието стават тия грешки :D !
Колега , все си мисля , че отиваш на почивка на море , и ако е така , ще си позволя да ти дам следното предложение : Зарежи го шарана и клена ,защото в района на устието са редки риби. Наблегни на улова на морските кефали и иларията, ако са навлезли в реката и са решили да кълват ! Монтажа е на булдо или плаваща бомбарда , а стръвта за реката ти е торен или земен червей ! Замяташ където скачат или правят кръгове , въртиш макарата мнооого бавно, ама толкова бавно сякаш изобщо не я въртиш....! Ако обаче морските кефали ги няма - в реката е пълно с уклей и морунаш ! Стръв жито и бял червей след подходящо подхранване ! Куката за р.Велека е № 10 , дори да си решил да ловиш само шарани, ако пък искаш речни кефали нагоре след Бродилово ги има на всякаква естествена стръв ,джанки,жито,скакалци и блесни ! :D Викат им лупавци,но става дума за кленчета !
Gofeto_93
новобранец
новобранец

Мнение от Gofeto_93 »

Здравейте,колеги!Аз не съм ходил но гледах предаване На риба и там показваха как и на какво се лови.Предимно ловят на плувка и царевица и се изкарват бая едри шаранчета.Пожелавам ти успех :!:
Наслука!!!
Аватар
[ScoTT]
новобранец
новобранец

Мнение от [ScoTT] »

Излизат прилични шаранчета :lol:
И уклей :wink:
Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliq kostov »

Мерси много на всички ще заминавам в събота и мисля наколко дена да ходя на велека и ще заложа на млечна царевица и жито :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”