Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Река Велека
Модератор: bobopeli
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Река Велека
Моля помогнете какво се лови на какво се лови ще съм ви много благодарен!!!
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Река Велека
Я кажи какво обичаш да ловиш по-конкретно и току виж някой ти казал и как се ловиiliq kostov написа:Моля помогнете какво се лови на какво се лови ще съм ви много благодарен!!!

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
- iliq kostov
- научил се да хвърля
iliq kostov написа:Мисля да ловя кефал и шаран последния път когато ходих лових доста кефал на жито
Последният път като си ловил доста кефал на жито във Велека , да не би просто да не е било клен , а морунаш ...щото често в района на устието стават тия грешки

Колега , все си мисля , че отиваш на почивка на море , и ако е така , ще си позволя да ти дам следното предложение : Зарежи го шарана и клена ,защото в района на устието са редки риби. Наблегни на улова на морските кефали и иларията, ако са навлезли в реката и са решили да кълват ! Монтажа е на булдо или плаваща бомбарда , а стръвта за реката ти е торен или земен червей ! Замяташ където скачат или правят кръгове , въртиш макарата мнооого бавно, ама толкова бавно сякаш изобщо не я въртиш....! Ако обаче морските кефали ги няма - в реката е пълно с уклей и морунаш ! Стръв жито и бял червей след подходящо подхранване ! Куката за р.Велека е № 10 , дори да си решил да ловиш само шарани, ако пък искаш речни кефали нагоре след Бродилово ги има на всякаква естествена стръв ,джанки,жито,скакалци и блесни !

- iliq kostov
- научил се да хвърля