Фурка-Гърция?

Модератор: Кърцата

Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Фурка-Гърция?

Мнение от maver13 »

Здравейте колеги,

През първата половина на септември ще ходя на почивка на Фурка(ХАЛКИДИКИ) - Гърция. Моля ви ако знаете има ли сладководни водоеми наблизо или подробности за морския риболов там, да дадете инфо.

Благодаря предварително!
aide nasluka
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Dotuk »

Колега, след 1 седмица заминавам за Халкидики ( 2-рия ръкав) и когато се върна, ще ти кажа какво знам.През месец май бях пак там, но за кратко, и това което разбрах бе,че 1 морски червей струва..-1 евро. :( За сладководни водоеми незнам, но сега ще имам доста дни да поразбера.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

аз във понеделник вечерта заминавам за Халкидики втория ръкав като се върна ще ти кажа какво е положението :lol:
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Заеби въдиците, за 50-70 евро двучасово гмуркане с инструктори, емоция за цял живот, ще видиш неща които не си си представял и ще ги сънуваш всяка вечер. Има си фирми които си оставят брошурки по хотелчета и квартири ........ минават с бус по хотелчетата събират заявилите интерес от предния ден, един час инструктаж и после ще разбереш защо на нашето море му викат черно :lol: .... а и ще ти кожат кокво може и кокво не може да правиш по тяхното море :smt023 ! инфо от преди 4 години !!!

http://images.world66.com/fe/ed/in/feed ... alleryfull
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Колега maver13, какво става, каде се изгуби? Как беше в гръцко?
Изображение
Аватар
чпс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от чпс »

халкидики - ситония - неа мармарас, 20 септември, южния плаж - буната до рибарските лодки в десния край, спининг + тежка яйцевидна плувка, кука 12 червена, стръв - малки 2-3 см рибки хванати с рачило на хляб, замятане на 25-30 м, постепенно придърпване и заргана на закъснява да атакува, след малко ще се опитам да кача и снимка
[/img]http://album4e.com/profil.cgi?subact=edit&id=1043[/img]
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”