Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Мнение на този форум за....
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Мнение на този форум за....
Момчета,ако някой от вас ползува GARMIN 140,нека даде мнение за него! Благодаря и то предварително!!!! И наслука!!!! 

"Сухо дупе риба не яде"!!!!
Нямам нищо против,но е с малка мощност и разделителна способност.Това значи,че няма да си виждаш стъвта и оловото нито сомовете-камо ли големината им.Не може да се разкаже.Трябва определен сонар и книжка към него.Вземи си Гармин 250 блу.Не се взима нещо което можеш да си гледаш само дъното.Разбира се има и доста по-добри.Ако е за сом-просто не си давай парите за този,който си споменал.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега а как по точно се вижда стръфта и оловото с 250 щото аз отскоро имам такъв но чак такава опция не съм забелязъл.Teleto написа:Нямам нищо против,но е с малка мощност и разделителна способност.Това значи,че няма да си виждаш стъвта и оловото нито сомовете-камо ли големината им.Не може да се разкаже.Трябва определен сонар и книжка към него.Вземи си Гармин 250 блу.Не се взима нещо което можеш да си гледаш само дъното.Разбира се има и доста по-добри.Ако е за сом-просто не си давай парите за този,който си споменал.
Иначе 140-ката показва ти дълбочината и рибата дават го че хваща и термоклин но не знам.
и 140 показва cтръвта,термо клин не но се разбира по това на каква дълбоЧина са масово рибите.Ако разполагаш с париЧки послушаи Телето
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....