Марица-9-ти км. до Пловдив

Модератори: bobopeli, sapuna

Асен
новобранец
новобранец

Марица-9-ти км. до Пловдив

Мнение от Асен »

Дали мястото на темата е тук...Преди два дни с едно приятелче отидохме на Марица-9-ти км. до Пловдив. 18.30 часа бяхме там. Метнахме четири въдици на дъно-две на капан с кюспе, една на грозд червеи и една на рибка.И хванахме леките пръчки. Но на тях само уклей.Към 21.30 на червея се хвана шаранче-малко, около 400гр.Целувка и обратно във водата.След 15-20мин. на същата въдица-сомче.Целувка и обратно във водата.Около 22.30 кюспето се обади-шаранче около 1.5кг.Целувка и в живарника. Към полунощ почнахме да прибираме.Тогава се обади и въдицата с рибката. Извадихме кефал-700-800гр.Та дали е успешен или не излета вие кажете.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

:))) за успешен успешен е ! ама си падаш малко бракониер отсякаде !
поне не спомянавай колко пръчки си хвърлил и до колко си ловил :)))
Biante

Мнение от Biante »

По принцип и аз много много не съм запознат със закона, някой може ли да каже как стоят нещата.

П.П. По принцип хода повече по платени водоеми и затова :)
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

на река една пръчка до 2 куки !
и риболв само в светлата част на деня
orinoko
новобранец
новобранец

Мнение от orinoko »

aбе бракониер но поне е поштадил шарана и сома браво колега рибата е наша да не е пошабяваме напразно :smt023
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

затова и го казах с усмивка :))
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

за часът надали някой колега ще има нещо против. светещо перо, чаша водка с доматен сок, цигарата и опънат на стола.. ако трябва да избирам бих се отказал от риболова на *светло* заради това 8)
ама виж за бройката въдици.. не бих те поканил на водката с доматен сок :D
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

ехххх,ама колко сме коректно всичките!!!!! на фона на всичките мрежари,токаджии,бомбаджии и незнам си какви още педали едва ли 1-2 въдици биха ни оправили безрибието по водоемите!!!! не,че съм против закона, но колко от вас (съвестните)не хвърляте нощно време въдици!евлала на колегата,че е върнал обратно маломерките,......много малко са като него-(лично наблюдение)!не искам да се заяждам с никой,това си е просто мое мнение и не искам да ангажирам никой с него!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Колега Писков,много си прав :!: Прави ми впечатление ,че ако някой сподели ,че изобщо не е вадил живарник/и съответно не е взел никаква риба / отново ще бъде освиркан :!: Тогава не знам какви ли не упреци ще отнесе :!: :?: :!: :?: Това е и причината да намаля споделените си излети :!: НО КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА :?: :idea:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Не развалаяйте темата на човека,пускайте теми в ;браконери; и расъждавайте :wink: Браво за риболова :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”