Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Уловът ми докато бях на морето!!!
Модератори: emo vasilev, alekst
Уловът ми докато бях на морето!!!
Здравейте казвам се Георги от Сандански съм и ходя на риба от 7 годишен.Бях на море за 1 седмица на Гърция и през повечето от дните ходих на риба.Единствения проблем беше че бяхме за първи път в това селце и не знаехме от каде да си купим стръв с моя приятел Виктор.Принудихме се да пробваме на Български Шпек защото нямаше на какжо друго.И така хвърлих аз и оше първия път хванах рибка около 50 грама.Разфасовахме я с приятеля ми за стръв и продължихме да ловим но безуспешно.Така до последния ден но тогава късметът ми се усмихна и хванах попче около 150-200 грама и още няколко попчета и 1-2 неизвестни
риби.Това беше уловат ми.

Наслука!!!
Колега и аз бях на Гърция на море , но за съжаление не си бях взел въдицата
рибата се виждаше плуваше си най-спокойно до мен...Така
аз както си се разхождах по край плажа един старец да бял червей ги смаза
не знам каква риба ловеше (аз не знам много за морския риболов) , но на всяка една минута вадеше риби по 1 кило.....
. Та мисалта ми беше , че ще ходя пак там , но не на почивка ,а на риболов. Колега каде си бил на море ? в кое селце? Аз бях във Нейраклица.

Обичам Риболова На Плувка!Наслука! 

Извинявам се за закъснелия отговор.Колега аз бях в малкото селце Неа Ираклия (Nea Iraklia) близо до по голямо село Неа Каликратия.Ако ходите там да знаете че в Неа Ираклия няма риболовен магазин и няма от къде да си къпите стръв.Аз като бях последния ден разбрах от еди англичани че стръв се копува от Неа Каликратия.Казвам ви това за всеки случаи.Това е от мен!И най-важното ------>
НАСЛУКА

НАСЛУКА

Наслука!!!
- Bobi_Kefala
- новобранец
Кефал
Аз пък бях на море на Слънчев бряг и един ден не можехме да намери стръв на всякаде около Слънчев бряг и на другия ден бяхме на Варна и наисетне намерихме ,отидохме да ловим на Несебър и там още от първото мятане хванах един Зарган не когато го извадих от водата той падна и избяга там имаше един човек до нас който беше набарал мястото и боквално през 4-5 минути вадеше зарган по едно време на мен ми писна и отидох до него и спокойно си започнах да си ловя докато се бях отчаял на пълно и си навивах нещо затресе аз го засекох и започнах да навивам то много се тресеше и аз си помислих какъв голям Зарган когато ги извадих видях че е Кефал и тръгнах да го пренасям нагоре да не падне защото там бяха скали , но той падна на мене ми призля аз го видях къде е и казах на брат ми да пробва да го извади защото той е с по дълги ръце и той го извади , Кефала тежеше 1 килограм и това ни беше целия улов ,но ако го бях изпуснал и него вече не знам кво щях да праВя!!!! НАСЛУКА

Рибата къща няма !!!
Наслука !!!
Наслука !!!