Браконйери на яз.Искър

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Браконйери на яз.Искър

Мнение от CERRUTI »

Да ви разкажа колеги днес какво ми се случи....
Срещнах един стар приятел полицай с който не се бяхме виждали близо 3години и от дума на дума стигнахме до риболова.
Той ме пита:Абе ти още ли ходиш за риба?Аз му казах че рядко пропускам събота и неделя без излет,и той ми вика:Айде да те водя с мен за риба.А той никога преди не е ходил за риба и не се е интересувал.Като го запитах той ми каза нещо от което щях да падна:
Те били групичка от 4 човека(все полицаи)него го взимали за шофйор защото неговата кола е 4х4 ,и редовно ходели по язовирите,най вече на Искър не с въдици а с 2км.мрежичка :shock:
Поставялия в водата от 00:00 до 04:00 по дължината на брега няква специялна потъваща която катера с куките не я стигал,на вадене събирали по 200-300кг.риба :shock: вика:толко много че не можеме да я събереме и някой изхвърляме,и много бяла риба все едри......
Е не е истина как го псувах ама какво да го правя...аз му обияснявам ,той си знае неговото...
М/у другото тази седмица ще са на яз.Искър самоче не ми каза каде точно..Знам само че не от страната на Ихтиман....
п.с.-Надявам се да бъда полезен на някой колега решил да се пробва на Искър....и да не се чуди защо е капо
Изображение
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Не е нещо ново . Голямата част от язовира е вододайна зона или резерват и се охранява от полицията ! За мрежаренето е гадно , но това е положението ! От друга страна ,ако си бил на времето на студентска бригада и береш ягоди няма ли да си хапваш ? :?
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

0887-213-838- Това е телефона на който трябва да се обадиш аз съм го тествал и горе доло върши работа, поне мрежата ще им съберат ако си следил форума съм описал как деистват.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”