Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Къде има щука край Перник
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Къде има щука край Перник
Колеги орентирайте ме къде около Перник има щука,искам да пробвам,четох,че е голямо удоволствие.

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Къде има щука край Перник
rumenpk написа:Колеги орентирайте ме къде около Перник има щука,искам да пробвам,четох,че е голямо удоволствие.![]()
![]()
напоителния канал АРКАТА,караш посока Кюстендил,като стигнеш канала завиваш в дясно след него,минаваш под моста на магистралата и караш само направо докато нестигнеш 50-100 метра преди железния мост на железницата,там ще си намериш място( въпреки че мисля че за там е прекалето рано,там някъде от средата на септември можеш да ходиш с резултатност

Чул съм че имало и някъ гьол в Рударци,канал ли е,блато ли незнам,не съм ходил, но знам че има щука.Има и на Червена могила,язовира който е в селото(има си табели) а не този който е до пътя при завода,ама да хванеш щука там е се едно да ловиш пъстърва на Струма в центъра на Перник

Дано съм ти бил от полза,ако ходиш скоро на Арката за щука ( там поне според мене е най доброто място) кажи дали е имало поне удари за да направя и аз едно излетче там

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Re: Къде има щука край Перник
nikejo написа:rumenpk написа:Колеги орентирайте ме къде около Перник има щука,искам да пробвам,четох,че е голямо удоволствие.![]()
![]()
напоителния канал АРКАТА,караш посока Кюстендил,като стигнеш канала завиваш в дясно след него,минаваш под моста на магистралата и караш само направо докато нестигнеш 50-100 метра преди железния мост на железницата,там ще си намериш място( въпреки че мисля че за там е прекалето рано,там някъде от средата на септември можеш да ходиш с резултатност) На Арката също може да пробваш при с.Беланица,на помпената станция или на главния канал(там каналите се делят на 5-6 по-малки канала),ама ако не си ходил там трябва някой да те отведе защото е трудно да го намериш дори с обяснения,а и там не съм хващал щука,но пъм съм виждал доста; другото място е язовира в с.Стефаново.Ако не го знаеш къде е просто научи къде е Стефаново,влез в селото и ще видиш табелка за язовира или пък просто питаш някой местен,отиваш на язовира и ловиш от към върбите,там е щуката.На този язовир не съм ходил за щука,ама имам доста приятели и познати дето хващат там,а има и доста теми по нета за там,разрови се
![]()
Чул съм че имало и някъ гьол в Рударци,канал ли е,блато ли незнам,не съм ходил, но знам че има щука.Има и на Червена могила,язовира който е в селото(има си табели) а не този който е до пътя при завода,ама да хванеш щука там е се едно да ловиш пъстърва на Струма в центъра на Перник![]()
![]()
![]()
![]()
и за да не питащ защо ще ти кажа: там има хиляди,даже милиони уклейки(ако не вярваш ми намери темата 300 в Успешни) и шанса да клъвне щука на точно твойта рибка е ...
![]()
Дано съм ти бил от полза,ако ходиш скоро на Арката за щука ( там поне според мене е най доброто място) кажи дали е имало поне удари за да направя и аз едно излетче тамНАСЛУКА
Мерси колега,мисля другата седмица да отскоча на Арката,ако има нещо ще пиша.