Колеги , дайте инфо за Искъра

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Колеги , дайте инфо за Искъра

Мнение от Velikana »

Смятам утре да пробвам платиката на Искъра над Щъркела или под Декора на фидер, ако някой може да даде инфо ще съм много благодарен . Наслука на всички колеги , големи риби и хубави жени :-)))
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

ПОТЪРСИ малко преди да напишеш!
Ето това е последното инфо от форума.Виждам ,че си нов като мен,но все пак потърси малко.На такава молба трудно някой ще ти откликне.Хайде и успех.
http://forum.nariba.com/viewtopic9538.html
Velikana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

И все пак

Мнение от Velikana »

Благодаря голега , ако бях намерил подходящо инфо нямаше да питам , във форума съм нов но не и в риболова...:-))) . Попитах защото не съм ходил отдавна на Искъра и не знам какво е нивото и какви са условията , защото местата на които преди 7-8 години даваше доста едра платика (имах постижения по 2 -2.5 кг), сега вече не са така резултатни. Все пак благодаря и пожелавам наслука!
Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
borisBBB
новобранец
новобранец

Мнение от borisBBB »

Миналата седмица от към филмовата къща кълвеше много добре на фидер.Успех
ogy
новобранец
новобранец

Мнение от ogy »

Привет колеги.
Ето малко информация и от мен. Два излета, 07 август и 14 август. Мястото е едно и също - асвалтовия път преди филмовата къща /избрах го заради близоста до возилото т.е. намаляване на хамалогията по пренасяне на катуна до минимум/ На фидер с връх 1.5 унции, захранката беше полската Сенсас - фидер + бял червеи и пинки. Стръв - един бял и една червена пинка на кука Owner chika № 16. Носех си и другото оръжие-7м. Фокус Финеса /директен/. Монтажи - стандартни. Само на фидера този път монтирах по-дълъг повод.
При първия излет платиката клъвна три минути след като приключих с първоначалното захранване и монтирах повода. Кълвеше ритмично след всяко замятане ако не я изпреварваше....уклея. Тези рибета налапваха още докато хранилката падаше към дъното... Към 15 часа всичко приключи на далечната дистанция. Пробвах с директния без никакъв резултат.
Вторият излет беше точно обратното - на фидера в продължение на час и половина едно малко платиче. Разпънах директния и въпреки вятъра сложих лека плувка. Без предварителна захранка на тази дистанция уклея полудя. След всяко замятане метках малка стиска захранка - пак същата като миналия път. Резултата беше повече от добър - 74 уклея /насилих се да ги броя защото нямаше как да видя общия улов на края - живарника и кепчето останаха в къщи, което ме принуди да ги пускам веднага след изваждането.
Забравих да кажа, че седемте метра ми се видяха труднички за удържане в тоя вятър и затова свалих две колена.
Успех и дано съм бил полезен.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”