Лобош при с.Радибош

Модератор: Кърцата

Анди
новобранец
новобранец

Лобош при с.Радибош

Мнение от Анди »

Мисля в неделята да хода на Лобош до с.Радибош!Може ли някой да ми каже какво кълве и на какво кълве.А съшо искам да попитам дали се плаща на въдица и има ли смисам да хвърлям на тапа за бяла риба :wink:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

единствено и само рибка,може и на торен червей но само дребни костурчета.Гледай да си по-близо до скалите,там е костура и сулката,на другите места е тегаво положението.На тапа няма смисъл,хвърли на дъно на малко по-едра рибка със стоманени или плетени поводи,но не чакай нещо голямо,предимно сулките са около 200-400 грама и не си заслужава да ги взимаш ( но сам всеки си преценява) но има и такива от 700 до 1,500 имам една в галерията около 800-900 точно от там.Та това е,по близо до скалите,а не към залива и само на дъно на рибка.А такса няма,само трябва да имаш риболовен билет че понякога правят проверки,ама да ти кажа че щом ше ходиш в неделя,трудно ше си намериш място. Ако искаш пиши на лични да ти кажа 2-3 места на които не ходят много хора но и колата ше ти е на 20-30 метра над тебе( слиза се по една пътечка и скали)
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”