Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Имам въпрос за скайпа-ПРОБЛЕМЪТ ВЕЧЕ Е ОПРАВЕН!!!
Модератор: dantho.mihov
- rino712
- ще става разбирач
Имам въпрос за скайпа-ПРОБЛЕМЪТ ВЕЧЕ Е ОПРАВЕН!!!
Знам,че не му е мястото тук но да попитам-от снощи не ще да се включи-ту на линия,а след малко пак изключен,та някой запознат ли е с този проблем.При условие,че се ядосах изтрих го после дръпнах наново и пак положението е същото.
Последно промяна от rino712 на Съб Авг 18, 2007 8:30 am, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
От вчера тече неква профилактика на скайпа. Уж се чува че до 2-3 дни ще се оправи.
Код за потвърждение: Избери целия код
Some of you may be having problems logging in to Skype. Our engineering team has determined that it’s a software issue. We expect this to be resolved within 12 to 24 hours. Meanwhile, you can simply leave your Skype client running and as soon as the issue is resolved, you will be logged in. We apologize for the inconvenience.
Additionally, downloads of Skype have been temporarily disabled. We will make downloads available again as quickly as possible.
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и аз го имнах същия проблем но мислех че е само при мен понеже се варнах от море и брат ми беше преинсталирал уиндолса и немах почти нищо и си иснталнах скаипа ама не реснах пс-то и кам 5 мин ми зареждаше скаипа и накрая се включи само с 2-ма абоната от сто и нещо един от които беше сакси и с него си посах малко. После понеже мислех че е при мен проблема го изключих и пак се вписъх ама неми се пуска за цяла вечер хахах и после разбрах ,че проблема е масов , но днес си имам 

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Имам въпрос за скайпа-ПРОБЛЕМЪТ ВЕЧЕ Е ОПРАВЕН!!!
Haker's is not deathrino712 написа:Знам,че не му е мястото тук но да попитам-от снощи не ще да се включи-ту на линия,а след малко пак изключен,та някой запознат ли е с този проблем.При условие,че се ядосах изтрих го после дръпнах наново и пак положението е същото.

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---