Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Цонево има или няма риба
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Цонево има или няма риба
планирам малко по сериозен риболов на Цоневския язовир за другата седмица,утре ще направя само една малка проба за рибоците в язовира ако може малко съвети да ми дадете относно такъми и стръв за конкретните риби-сомчета(до 5-6кг),бяла риба,костур,платика мерси предварително 

СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!
В четвъртък и петък ходехме с един авер. В четвъртък през деня, вечерта и през ноща хвърляхме на дъно на рибка, черен дроб и грозд торни червеи. Също така и на подвижна плувка през деня на 4 метра дълбочина на рибка. През деня излязоха 2 сулки на дънните на рибка, но ги върнахме, защото бяха малки. През ноща само на грозда торни кълвяха платики
, а куките бяха към 2-ри номер
В петък решихме да пробваме на плувка с телескопите поне да изкараме нещо, то пък към 7-8 кила платика и червеноперка излязоха за 5 часа някъде. Стръвта беше жито, като имаше такова и в подхранката. Подхранихме само в началото, но тя си кълвеше докъм обед. Подхранкате беше ярма, жито и неква купешка с ванилия.
Имаше и някакви с тапи, но не видях да изкарват нещо. Изглежда или нии не можем да ловим или още е рано за бялата риба. Пробата с разваления черен дроб нещо не даде резултати за съжаление
Дано ти имаш по-голям успех тази седмица

В петък решихме да пробваме на плувка с телескопите поне да изкараме нещо, то пък към 7-8 кила платика и червеноперка излязоха за 5 часа някъде. Стръвта беше жито, като имаше такова и в подхранката. Подхранихме само в началото, но тя си кълвеше докъм обед. Подхранкате беше ярма, жито и неква купешка с ванилия.
Имаше и някакви с тапи, но не видях да изкарват нещо. Изглежда или нии не можем да ловим или още е рано за бялата риба. Пробата с разваления черен дроб нещо не даде резултати за съжаление

Дано ти имаш по-голям успех тази седмица

Преди моста на "Чудните скали", като завиеш вляво, минаваш под самите скали и по нататък има пак нещо като мостче за канал или нещо такова. До него бяхме. Много неудобно, но много народ имаше-туй лятото не можеш да си намериш място от хора там
.
Може би като отидеш рано ще има място, но аз излизах от работа в девет сутринта и беше фул и на двата моста. Зад ченге не съм ходил да проверявам, но там е близо до селото и ептем ще е пълно предполагам. Евентуално на дебелец може да е по-добре, но там незнам как е положението с рибата.

Може би като отидеш рано ще има място, но аз излизах от работа в девет сутринта и беше фул и на двата моста. Зад ченге не съм ходил да проверявам, но там е близо до селото и ептем ще е пълно предполагам. Евентуално на дебелец може да е по-добре, но там незнам как е положението с рибата.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
еми относно риболова ми с събота 2 костура 3-4 скобарчета е те тва е мястото ми бише между село Цонево и Дебелец общо взето там кадето бях беше много красиво водата беше много бистра.Направи ми впечатление че малкия костур гони и блесна и воблер но нямаше нито удар,пробвах торен червей само едно костурче на бял 3-4 скобарчета и един костур подхраних с жито но нямаше никаква риба.минах през чудните скали имаше доста хора,село аспарухово по брега нямаше мн хора и общо взето ми остана само разходката но тази събота и неделя смятам да съм на язовира и ше се подготвя малко по добре 

СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!