Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за Врачанския?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
инфо за Врачанския?
не знам защо но никои не каза дали дава някаква риба на Врачанския!!??
неможе никои в форума да не е ходил наскоро,в неделя ще ходя там и ще бъда с жената...не трябва да се излагаме
за каракудата е ясно,но дали има бяла риба и шаран?

Успях да отида на Язовира след работа към 15.30- както обикновено отидох на стената- имаше доста рибари, но вадеха с променлив успех.
заметнах първо дънните на грозд бели но не им беше ден на дънните- само 3- 4 потегляния без резултат.снимките ми не са качество- правих ги с GSM- a, но все пак:

Разпънах директния да проверя, дали не бяха по- близо таранките- ДА!
за 2 часа хванах една около 500 гр. и още седем по около 200- 300 гр., както и двадесетина нахални костура, които не пускаха белия да потъне!
Удобни места за дъно са откъм околовръстния(откъм лозята)- там трябва задължително едри торни.

Един колега мина покрай мен и каза, че хванали щука над 7 кила от другата страна- там брега е полегат и обрасъл- на рибе на дъно.

Успех!
заметнах първо дънните на грозд бели но не им беше ден на дънните- само 3- 4 потегляния без резултат.снимките ми не са качество- правих ги с GSM- a, но все пак:

Разпънах директния да проверя, дали не бяха по- близо таранките- ДА!
за 2 часа хванах една около 500 гр. и още седем по около 200- 300 гр., както и двадесетина нахални костура, които не пускаха белия да потъне!
Удобни места за дъно са откъм околовръстния(откъм лозята)- там трябва задължително едри торни.

Един колега мина покрай мен и каза, че хванали щука над 7 кила от другата страна- там брега е полегат и обрасъл- на рибе на дъно.

Успех!

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: