Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Моля за съвет относно FilStar Victory Spin
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Моля за съвет относно FilStar Victory Spin
Колеги, от скоро съм се запалил по спининговия риболов. За сега само теоретично. Искам съвет относно тази сопа. Заслужава ли си да я взема.
След като съм от Русе, мисля да се насоча за хищник по Дунава. Както писах, все още не съм хвърлял с блесна или воблер. Искам най-напред да се обурудвам с такъми и така. От снимката която съм дал съм се спрял на дължина 2.70 м с акция 10-40 гр. Пълен профан съм в този вид риболов. Изчетох целия подфорум и за това се спрях на нещо междино.
А каква макара да и сложа? Отново моля за съвет. Възможностите ми са в ценови клас до 50 лв за макара.
Благодаря.

След като съм от Русе, мисля да се насоча за хищник по Дунава. Както писах, все още не съм хвърлял с блесна или воблер. Искам най-напред да се обурудвам с такъми и така. От снимката която съм дал съм се спрял на дължина 2.70 м с акция 10-40 гр. Пълен профан съм в този вид риболов. Изчетох целия подфорум и за това се спрях на нещо междино.
А каква макара да и сложа? Отново моля за съвет. Възможностите ми са в ценови клас до 50 лв за макара.
Благодаря.
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
на самолетите!