Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Рибата кълве на.......
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Рибата кълве на.......
На пук на всички потайни рибари тук- давам малко инфо.до 08.12 от тогава не съм ходил...
река-Янтра....при Каранци-едър скобар в прилични количества......при Д.Оряховица-скобар около 500гр,морунаж 250-400гр,и мрена до килограм...всичко в промишлени количества......Първомайци-кефал над кило иска много бял,рядък скобар но хубав при повече късмет и някоя мрена...
река-Росица..при Ресен...в големи количества приличен скобар и морунаж.....доста мрена..върви през целия ден,но на ларва която се вади от водораслите край брега за предпочитане на леко дъно...
река-Лефеджа....Бреговица....едър скобар и кефал в прилични количества и мрена по рядко,дребен морунаж
ВСИЧКО Е ДОСТОВЕРНО....И ПРОВЕРЕНО.....
река-Янтра....при Каранци-едър скобар в прилични количества......при Д.Оряховица-скобар около 500гр,морунаж 250-400гр,и мрена до килограм...всичко в промишлени количества......Първомайци-кефал над кило иска много бял,рядък скобар но хубав при повече късмет и някоя мрена...
река-Росица..при Ресен...в големи количества приличен скобар и морунаж.....доста мрена..върви през целия ден,но на ларва която се вади от водораслите край брега за предпочитане на леко дъно...
река-Лефеджа....Бреговица....едър скобар и кефал в прилични количества и мрена по рядко,дребен морунаж
ВСИЧКО Е ДОСТОВЕРНО....И ПРОВЕРЕНО.....
Re: Рибата кълве на.......
Ако го беше написал вчера , щях да се замисля да си променя курса с почти 180 градуса , за закриване на риболовната ми година
....
Иначе е хубаво да се чува , че има риба , без значение къде конкретно - важното е да тръскат на въдицата
.

Иначе е хубаво да се чува , че има риба , без значение къде конкретно - важното е да тръскат на въдицата

-
- новобранец
Браво колега
на Първомайци на бента или ? Тази събота мисля да ходя там. Ако може малко по-подробно инфо, може и на ЛС ако решиш
ще съм благодарен. (само бял ли подава или и храна ? )

Дано ти е вярна информацията .Много ходят ,малко споделят ,някои послъгват. 

Късмет.Всичко е до късмет. 

- kaminero65
- научил се да хвърля
Тоя специално се оказа че доста лъжеПавел Три написа:Дано ти е вярна информацията .Много ходят ,малко споделят ,някои послъгват.
Team Milo - feel the difference
Каминеро,ами вместо да обвиняваш ,вземи сподели ти ,къде я скубиш?
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
-
- новобранец
Беше на Ресен в неделя ...ама не му спореше нещо....топлия написа:Каминеро,ами вместо да обвиняваш ,вземи сподели ти ,къде я скубиш?
-
- новобранец
И аз бях там миналата седмица и не видях на някой да му спори. Явно само автора ги лови там...
За Ресен съм склонен да му повярвам ,само че там ден с ден и място с място не си приличат .Лично аз отбягвам да ходя там в навалицата.Имам познат "месар " който много пъти се връща от там с много риба .Даже спокойно я продава по пазарите .
Късмет.Всичко е до късмет. 

ходя постоянно по посочените места , без Бреговица ,описаното е двойно преувеличено , рибите които се ловят са 2 пъти по дребни ,ако не и повече от 2 , и повечето се хващат не за устата
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Някой да е бил по Ресен или по Янтра по някое от изброените места или другите околни села? Аз съм закотвен в Севлиево по празниците, но по Росица риболов нещо няма, не се лъжете да търсите риби тук. Хвърляш им на главите, грам не те отразяват. Някой заблуден кефал, изключително рядко и това е.
Та всякаква информация ще е от полза. Мерси и поздрави и наслука на всички. И весели празници.
Та всякаква информация ще е от полза. Мерси и поздрави и наслука на всички. И весели празници.

вчера обиколих по Янтрата ,на Бяла народ много , всичката риба се е групирала в един ръкав 30м широк, народ пълно , всичко на тройки скуби дребни морунажи и скобарчета ,на по крайните места 4 човека хвърляха необезпокоявани от нищо парашути и хващаха по 2-3 и повече риби на хвърляне , няма ИАРА няма никой ,ако минат да проверят ще направят поне 20-30 акта ,най вероятни всеки ден е така там , мястото е точно до новата пречиствателна станция .На Първомайци като минах ,общо взето рибата беше активна и си вземаше нормално , среден скобар,морунаж и мренки по 500до 700 гр