Писна ми ебати...

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ggbg
новобранец
новобранец

Писна ми ебати...

Мнение от ggbg »

от ши*ани нещастни алчни копеленца. дояде ми се шаран. поселдно бях ял преид 2 години, от метро, и се зарекох повече да не ям, беше нещо като желирана лой с глава на риба. едвам се задържаха филийките в чинията да ен се разкапат, нямаха твърда маса. като се разчупеше потичаше лой, добре че имаше запържена кожа да задържа лойта иначе щехме да си сервираме гнусна лоена чорба. и след 2 години пак се излъгах от друг магазин. 2 шарана за 20 лева, сега изпържихем единия, били от дупка в кричим. и двата са на боклука в момента. изядох едно парче и все едно съм погълнал олиото на фрютурника. в рибите имаше около 1/7 месо, другото желе, лой, мас, тлъсто, отврат. даже и прасетата немат такова нещо. да ви е сладко да ви е*а майките алчни ку*ви, ви се*а на шараните и на всичкото.

п.с. НЕ КУПУВАЙТЕ ШАРАНИ ОТ МАГАЗИНИТЕ, ДА СИ ГИ ЯДАТ САМИ ПОРДОТИТЕ.
DOC
новобранец
новобранец

Мнение от DOC »

xenohаck написа:да те и по развъдниците са такива ! Пълен Боклук! МАЗЕН МАЗЕН ДА СИ ЕБЕ МАЙКАТА !
Е, как няма да е мазен, като на площ за 1 тон риба те отглеждат 6-7-8 тона - нагъчкани като сардели. :evil:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Ако е много тлъст не го пържете а го печете във фурна с домати,лук и гъби,мзнината се стопява и остава месото което не е така мазно както при пърженето.
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Писна ми ебати...

Мнение от GODFATHER »

След като е толкова мазаен, разчепваш го на две по дължина и го мяташ на скарата, и естественно слагаш подправки по твой вкус.

Но наистина на много малко водоеми шарана е вкусен-един ярък пример изпробван лично от мен и мои приятели е шарана от язовира в село Черничево.
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Я питайте Кърцата как ги прави шараните на сол да ви светне, че забравих точно рецептата, няма да има проблеми с мазнината иначе и скарата е вариант :wink:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега ggbg ,един савет от мен ;когато купуваш шаран избирай само да е люспест а не гол и ако е за пържене гледай да не е над 2кг. :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
sokingr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Писна ми ебати...

Мнение от sokingr »

колеги това е всепризнато за пържене до 2кг а по големитепазцепвате ги от към гърба почиствате,измивате,и махате гръбнака.Посолявате като след това престоява 3-4 часа за да поеме и на скарата
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”