Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Привет на морските!
Модератори: emo vasilev, alekst
Привет на морските!
Темата не е баш за тук,ама мисля ,че вие сте хората,от които мога да получа инфо!Та става въпрос за следното:
края на месеца отивам в Царево.Излиза ли нещо там или около 20-30км от града?И ако морето не дава,има ли сладководни водоеми,язовири и реки наблизо и какъв им е статута и каква риба има.Ами Ропотамо и Велека?
края на месеца отивам в Царево.Излиза ли нещо там или около 20-30км от града?И ако морето не дава,има ли сладководни водоеми,язовири и реки наблизо и какъв им е статута и каква риба има.Ами Ропотамо и Велека?
- чуруликпенчо
- сериозен играч
И Ропотамо, и Дяволска река са близо,а Велека е на около 30км. Не мисля обаче,че ще опреш до тях.Места в Царево и около него има в несвяст,така че дерзай по морския риболов колкото можеш.Сега вървят едни от най-динамичните видове риболов и правят кефа.
Наслука!
Наслука!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- gorskia
- научил се да хвърля
Миналата седмица бях на Варвара и Арапя.
Рано сутрин и късно вечер (това време ми отпуснаха)
Давеше прилични заргани и платерини.
Местата : носа на арапя , падналия мост преди варвара на
завода след Царево по слабо но до тогава може и да се промени.
Бомбарди и от двата вида и проба.
От 01.09 пак сме там, гледай за жълт пежо боксер

Рано сутрин и късно вечер (това време ми отпуснаха)
Давеше прилични заргани и платерини.
Местата : носа на арапя , падналия мост преди варвара на
завода след Царево по слабо но до тогава може и да се промени.
Бомбарди и от двата вида и проба.
От 01.09 пак сме там, гледай за жълт пежо боксер

- barutchiata ©
- Администратор
Бате ако искаш прегледай таа тема
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... sc&start=0
Ако искаш да наблегнеш на зизита само на бобарда .Най-качествения блатен както казва Михалич е в магазина в дясно преди градината.Зизитата ги търси по носовете.Аз ги лових като минеш през градината слизаш по стълбите и завиваш в ляво, вървиш може би около 150-200м където се събира плиткажа и започва дълбокото.Зад гърба си горе на високото ще видиш радара на морските.Ако тръгнеш след стълбите в дясно ще стигнеш гърба на пристанището където е отходната тръба на града.Бъка от илария и платерина ама не те съветвам да ловиш на таа смрад,Иначе ловят там на плувка и тапички.Другото място за платерина на бомбарда е преди циганския плаж като идваш от пристанището , има едно бетонно кръгло от там .Дано да съм ти помогнал.Успех!

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... sc&start=0
Ако искаш да наблегнеш на зизита само на бобарда .Най-качествения блатен както казва Михалич е в магазина в дясно преди градината.Зизитата ги търси по носовете.Аз ги лових като минеш през градината слизаш по стълбите и завиваш в ляво, вървиш може би около 150-200м където се събира плиткажа и започва дълбокото.Зад гърба си горе на високото ще видиш радара на морските.Ако тръгнеш след стълбите в дясно ще стигнеш гърба на пристанището където е отходната тръба на града.Бъка от илария и платерина ама не те съветвам да ловиш на таа смрад,Иначе ловят там на плувка и тапички.Другото място за платерина на бомбарда е преди циганския плаж като идваш от пристанището , има едно бетонно кръгло от там .Дано да съм ти помогнал.Успех!

Благодаря на всички за инфото.От 5 год.ходя само там на море и магазините и местата са ми ясни.Миналата година по същото време-29.08.-5.09. сина ми-на 11г,на циганския плаж разцепваше платерината и кефала на дъно.Имаше парчета по над 2кг.
А нещо сладководно по така?Чувал съм за трофейни риби по Дяволска и Ропотамо,а и някакъв язовир наблизо имало с бая големи диви шарани.
Ако не знаете,здраве да е!Ще търся на място инфо и даже знам от кой-от собственика на магазина срещу градината!
А нещо сладководно по така?Чувал съм за трофейни риби по Дяволска и Ропотамо,а и някакъв язовир наблизо имало с бая големи диви шарани.
Ако не знаете,здраве да е!Ще търся на място инфо и даже знам от кой-от собственика на магазина срещу градината!