Къде да ловим риба в Гърция?

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
levskarq
новобранец
новобранец

Къде да ловим риба в Гърция?

Мнение от levskarq »

Здравейте! Някой да е ходил на риба скоро в Гърция и да може да ми помогне? Къде има добро място за риболов? На Касандра има ли такова? Става въпрос за началото на септември, евентуално за зарган и там каквото излезе друго(кефал, лаврак, некой друг звер там техен...)
Благодаря предварително! :)
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

От 1-ви до 9-ти сам на това място http://www.poseidon.com.gr/

Мястото изглежда като Силистар . По форумите прочетох, че имало толкова риба , че вземала храна от ръка от туристите.

Иначе и аз събирам информация за там. Нека който вече е ходил да напише повече.
andonis
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от andonis »

в четвъртък заминавам на кавала с лодка точно за риболов,Ще отседна в неа перамос-видях там уникално място за риболов.Като се върна ще пиша.
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

Вчера се върнах от Гьокчеада,насрах се от кеф ,в моя едногодишен стаж на риболовец не бях се сблъсквал с толкова големи заргани .Бях си взел блатен червей от тук и имах много по голям успех от местните ,които ползваха за ем ,някакво месо,а едрите зизита си ги вадих и на парче зарган.Отделно хванах и разни други риби които си нямам и идея как се казват.На острова беше пълно с българи,но сърфисти ,подводния риболов нещо е забранен за чужденци,глобата била към 700 евро,но един сърфист ,въпреки забрана ,докато чакаше вятър изкара уникални и големи риби,нещо като нашия лефер ,но с едни оранжеви черти.
Нещо не мога да кача снимки,ще се пробвам да ги сложа в галерията.
Аватар
vacano
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от vacano »

тоя сърфист ако не е бил Крис от Варна пък на...голям звяр на сърфа и подводния риболов.
Sooner....or....later everything comes to an END!
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Какъв повод ще препоръчате за едри заргани ?
boristungel
новобранец
новобранец

Мнение от boristungel »

Dach, трябва ли някакъв документ за да ловиш на Гьокчеада? Смятам да ходя там по празниците. С лодка ли се влиза за заргани или може да се мята и от брега?
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

Никакъв документ не трябва,ловиш си спокойно.На 3 места ходих и имах еднакъв успех ,даже последния ден с жена ми бяхме на сърфиския плаж и от брега си ги дърпах доволно,за каиши трябва да мяташ обаче по навътре ,покрай брега бяха само писалки.Хвърлих на плажа на дъно една пръчка с такъм за попче с ем парче зизи и постоянно вадех някакви интересни(и вкусни) риби,като се гмурках накрая скибах ,че рибата си е до брега ,по дъното има всякакви индивиди.
На чепаре,блесни и воблери не ударих нищо,но и не бях много упорит,все пак заргана ми е мания.Локала даже ми даде и еднотакова като блесна за калмари ,ама забравих да я пробвам,а то май имало там.
Незнам дали си ходил там,но ти препоръчвам да отседнеш в самия град има на центъра един път на дясно след 4-5 км излизаш на едно кейче с фар ,наоколо има много прилични къщички с кухня и задължително барбекю(каишите си ги поливай със зехтин на скарата,че са по сухи от нашите) 7 човека спахме за 90 кинта общо,пазариш се задължително.Ако ти се ходи на хотел по изискан ,пак там има 4 звезден Ризорт нещо беше.
Рибата си яде по цял ден,не задължително да полудяваш като мен и да ставаш по тъмно.
boristungel
новобранец
новобранец

Мнение от boristungel »

Dach мерси за инфото. Задължително ще взема такъмите. Доколкото разбирам си ги трепал само на стръв блатен червей. Аз обаче съм от София и няма откъде да изкопая :( ще пробвам да си зема торен ако не ще ловя сърфисти сигурно яко дърпат :)
Аватар
Kroumoff
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Kroumoff »

Вземете си и бели червеи, на грозд бели зарганите не отказват също.
Catch & Release Club
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

boristungel написа:Dach мерси за инфото. Задължително ще взема такъмите. Доколкото разбирам си ги трепал само на стръв блатен червей. Аз обаче съм от София и няма откъде да изкопая :( ще пробвам да си зема торен ако не ще ловя сърфисти сигурно яко дърпат :)
Червея на третия ден ми се сговняса,имах успех и на парче зизи ,даже по едно време сгагах черво от същата риба.
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

Колега ,май ще се засечем по празниците там ,стягаме мощна група сърфисти,кайтисти,риболовци и алкохолици,ако тръгна със сигурност ще ти пиша да обменим опит.
boristungel
новобранец
новобранец

Мнение от boristungel »

Абе и ние стягаме мощна група ама засега прогнозите за вятъра са брутални 25м/с :shock: Та да видим дали въобще ще работи ферито. Айде ако пътувате драсни един ред може да се засечем :)
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

Незнам какви са прогнозите,ама ми писна от вас софиянци :D ,не стига ,че сте окупирали южното черноморие,ами и там пълните яко фериботите и не можем да се вместим.Големи хиени сте ,винаги надушвате всичко първи.И на отиване и връщане се запаси с повече време и търпение ,защото има много коли,а по празниците цяла Бг ще е там.
петър василев

Re:

Мнение от петър василев »

dach написа:Вчера се върнах от Гьокчеада,насрах се от кеф ,в моя едногодишен стаж на риболовец не бях се сблъсквал с толкова големи заргани .Бях си взел блатен червей от тук и имах много по голям успех от местните ,които ползваха за ем ,някакво месо,а едрите зизита си ги вадих и на парче зарган.Отделно хванах и разни други риби които си нямам и идея как се казват.На острова беше пълно с българи,но сърфисти ,подводния риболов нещо е забранен за чужденци,глобата била към 700 евро,но един сърфист ,въпреки забрана ,докато чакаше вятър изкара уникални и големи риби,нещо като нашия лефер ,но с едни оранжеви черти.
Нещо не мога да кача снимки,ще се пробвам да ги сложа в галерията.
На малка заргана съм ловил 2.5кг царска заргана!
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за местата за риболов по морето”