Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

къде може
Модератор: bobopeli
къде може
къде може да сеходи около София да се лови нещо свястно макар и да е платено
само големи риби
гошко
гошко
- dzigy
- научил се да хвърля
Re: къде може
гоги, в магазина са най големите риби. иначе ако не те притесняват парите иди на белопопци. там има сомове
-
- научил се да хвърля
Re: къде може
що?dzigy написа:гоги, в магазина са най големите риби. иначе ако не те притесняват парите иди на белопопци. там има сомове

Кефал-ти мислиш за всичко 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ама аз ли съм беден или има нещо збъркано тук ?
Цяла зима се тъманя да си купя нов мач прът и на края си взех втора ръка , а вие говорите само за платен риболов
мач прът =около 100лв
един платен риболов =около 100лв(два сама по 5кг =70лв и едно две шаранчета и готово )
ми то с три платени излета може да си сглобиш чуден такъм
Цяла зима се тъманя да си купя нов мач прът и на края си взех втора ръка , а вие говорите само за платен риболов
мач прът =около 100лв
един платен риболов =около 100лв(два сама по 5кг =70лв и едно две шаранчета и готово )
ми то с три платени излета може да си сглобиш чуден такъм

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.