Неуспешен на Черногорово

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Неуспешен на Черногорово

Мнение от Spatia »

Здравейте Колеги,

както бях ви обещал да пиша за излета на Черногорово. За съжаление трябва да пиша тук.
Значи в събота отидохме с един колега в 6:00 сутринта и както винаги хубавите места бяха заети. Наложи се да отидем от "другия край на стената". Ловяхме само на протеинови топчета - 9 въдици и една бяхме хвърлили на суха царевица. Пет от протеиновите топчета бяха повдигащи се. Този път бяхме решили да експериментираме само на протеинови топчета. Нямахме никакъв улов. Единствено един слаб удар на обед, но без резултат. Останахме до 14:00 на обед и си тръгнахме. Като цяло и по другите биваци нямаше резултати.
Говорех с едни познати колеги в "Циганския ръкав", които бяха там от два дни по-рано и бяха хванали само една каракуда на хранилка със царевица.
Въпреки, че риболова беше неуспешен ще се пробваме отново през уекенд-а. :)
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Пробвай брат,но наблегни на захранка царевица и стръв царевица различни бройки на косъма.Пробвай с две горни куки това е дащен монтаж.Вечер пробвай за сом и бяла.А иначе аз ти видях монтажите всичко е окей просто нямаш късмет.Някой ден ще искочиш с 30 кг шаран,щом настояваш.
Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Spatia »

Snegk,
проблема беше, че бяхме много за малко - само за половин ден. Инак предната седмица бяхме за две нощувки от петък до неделя на 5-и бивак, незнам дали го помниш, захранихме доста сериозно със царевица и накрая хванахме едно сомче 4,2 кг, пак на топче (беше единствената въдица тогава на топче, всички бяха на царевица).
На плувка хванахме доста дребосък - ти ги знаеш - дребни шаранчета, червеноперки и каракуди.
Надявам се сега почивните дни около 6-9 Септември да имаме възможност да отидем за по-дълго време (2-3 дни) и тогава 100% ще хванем нещо сериозно. :)
Просто този път решихме да експериментираме на различни топчета.
ionko
новобранец
новобранец

Мнение от ionko »

hiscnika написа:По мои наблюдения на протеин дава предимно на първи бивак,на пети имах много успешен излет на косам с три царевички.Един съвет ако още има мента по брега си направи малко царевичка с ракия и мента.
Насе как ги качи тиа снимки от Черногорово бе братле аз още не мога,спазвам всички указания и пак ме отхварля :cry: а за успех на Черногорово хубаво им казваш за ментата по брега на колегите,сега кравите какво ще пасат :lol:
ionko
новобранец
новобранец

Мнение от ionko »

а на 1-ви бивак нали знаеш защо дава само на топчета,2 месеца вече там се храни само с това
Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Spatia »

Нормално е да излиза на 1-и бивак. Там има рибари от началото на лятото и неприкъснато захранват. Просто мястото е разработено.Там може да кълве на всичко, не само на протеинови топчета.
Въпреки всичко и там резултатите напоследък не са много добри. Поне това е информацията, която имам аз.
ionko
новобранец
новобранец

Мнение от ionko »

от 2-3дни на 4-ти бивак вадят по некои шаран на ден,на другите места не сам чул
Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Spatia »

hiscnika написа:Снимките са проблем при доста съфорумци наи вероятно правиш всичко правилно и проблема не е при теб.
Hischnik,
не те разбирам за какви снимки говориш. Какво имаш предвид :?:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Spatia написа:Hischnik,
не те разбирам за какви снимки говориш. Какво имаш предвид :?:
Това :arrow:
ionko написа:Насе как ги качи тиа снимки от Черногорово бе братле аз още не мога,спазвам всички указания и пак ме отхварля lol:
:wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”