Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СТРОЕЖИ......
Модератор: dantho.mihov
СТРОЕЖИ......
Те сега в момента гледам по БТВ-то еколозите си строят сгради от кашони на "Раковска" в знак на протест със строежите в Рила.
Както каза една от протестиращите " Щом може да се строй незаконно където си искат , защо и ние да не си строим тук". Много правилно.
БРАВО!!!!
Както каза една от протестиращите " Щом може да се строй незаконно където си искат , защо и ние да не си строим тук". Много правилно.
БРАВО!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- георги н.
- ще става разбирач
Мамицата ебаха на българската природа гадовете.Щом еколозите правят къщички от картон , защо ние риболовците не направим на мястото на парламента рибарник , така ще се решат всички проблеми. Това в кръга на майтапа. Обаче едва ли ония с гуши като пеликани ще се трогнат особено от картонени колибки

Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Има много наперени хора, които си нямат работа и се занимават с пълни глупости само и само да привлечат внимание
Е това не мога да го разбера- егати протеста- по добре да хванат по едно пале с тухли и една мистрия и да си направят постоянни местоживелища 

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
в момента и те незнаят защо протестират.... За сега единствените строежи са инфраструктурни демек строят или по точно обновяват пътя за хижа Пионерска и се опитват да правят лифт от Хижа Пионерска до хижа Рилски езера.... Трябва да се протестира евентуално ако започнат изграждането на ски писти както е по проект на Боро-спорт от вр. Кабул през х.Рилски езера до х.Пионерска.... за сега това е няма да стане но ако все пак започнат приготвил съм си вриги и отивам и се заключвам на някое дърво защото иначе нестава не че аз ще променя нещо но поне ще се опитам защото тези местности са ми любимите за разходка и неискам лятото като ида да гледам оголените склонове както стана в Банско.... И аз съм почитател на ските и знам какъв кеф ще е да имам такива големи писти на 30км от вкъщи но като знам какво се съсипва съм готов да забравя за ските..... Горната станция на лифта попада в НП "РИЛА" самто съоръжение е и в близост до буферната зона на резерват Скакавица....

Вчера беше поредния глупав протест от страна на така наречените природозащитници... Немога да ги разбера тия хора какво ще постигнат с тия нещастни протести хората ги намразиха видяха цяла българия банда надрусани кретени които протестират ама и те незнаят защо.... Тия протести трябва да се организират както трябва от умни хора които могат да се аргументират които знаят какво искат а не като тия навлеци дето сега казват Да спасим иракли а утре като започнат да ги гонят от там защото къмпингуването ще е забранено пак ще протестират.... Чудно ми защо в само в България има такива глупости в другите страни има крайни природозащитни органозации и те правят много мизерии на фирми които замъсяват но винаги излизат и казват ние сме от еди коя си организация ние го направихме и ще продължим да го правим, а тука банда дрОгари правели протест егати протеста имаше само надрусани неадекватни хора отишли там незнайно защо да протестират в защита на природата а цяло лято са на въпросното Иракли и сега там е един голям боклучарник ноправен от тия същите ревностни пазители на природата.... Същото е тука и с Паничище и аз ходих и какво хората правят път и лифт и двата проекта са инфраструктурни и са съобразени с природата но ако започнат да строят пистите тогава трябва се прави нещо да се блокира пътя да се връзваме за дърветата и тн. но това няма да стане защото като идем горе ще дойде изпълнителя на проекта ще привика организаторите ще им бутне колкото пари искат и всичко ще приключи много пъти е ставало така и ще продължава.... Много съм нервиран защото някакви нещастастници се правят на идеалисти и осират всичко...

-
- и господ не е толокова добър
В пожарите тази година унищожиха за 10г напред това което ще онищожи строителството.Тези защитни организации са само за лапане на манги,мързи ги да работят и станали защитници.А зимата са всичките на ски пистите за които са протестирали.И другото което е много важно,ако няма курорти и писти няма да има и интерес от чужди фирми,няма тористи,а доста хора от това се прехранват.За това Митака е прав трябва компетентни защитници които да не спират строителството а да наблюдават за опазването на околната среда.Примерно:твоя строеж унищожи 5 дръвчета, да засади 50 на друго място.
точно така неможем да спрем икономическото развитие и не бива... например Фиинландия е сред държавите с най-голям износ на дървесина но там горите не намаляват а се увеличават това е факт който ме шокира и това е така от десетилетия и в момента продължава да е на чело а горите се увеличават по-бързоsnegk написа:В пожарите тази година унищожиха за 10г напред това което ще онищожи строителството.Тези защитни организации са само за лапане на манги,мързи ги да работят и станали защитници.А зимата са всичките на ски пистите за които са протестирали.И другото което е много важно,ако няма курорти и писти няма да има и интерес от чужди фирми,няма тористи,а доста хора от това се прехранват.За това Митака е прав трябва компетентни защитници които да не спират строителството а да наблюдават за опазването на околната среда.Примерно:твоя строеж унищожи 5 дръвчета, да засади 50 на друго място.