Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Хасидере 25.08.2007
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Хасидере 25.08.2007
Та такааа ... да започвам ...
С приятели се бяхме оговорили да тръгнем в неделя рано рано сътринта на риба на любимото язовирче , ама стана така , че тръгнахме в събота след обед ... Тръгнахме към 18:00ч и стигнахме към 19:20 ... тъкмо спряха вълните ... Имахме време да хвърлим по няколко пъти ... изкарахме по няколко каракуди и 1 кефал
... Идеята ни беше да станим сутринта рано и да направим големия удар ... демек да фаним много каракуди ... Да ама не ... Преди да се стъмни хвърлихме 4 дънни на кюспе за шаран и 2 дънни на жива рибка за бяла риба ... И така напалихне огъне , ядохме ... а плувките ни бяха във водата

Ето ме и мен

Да ама ... Стояхме говорехме си ... и по 1 време си викам да си проверя плувката ... Да ама нищо не се вижда ... дърпам кордата - обтегната ... Хващам засичам - каракуда с 3 кила водорасли
И така почнахмне да мятаме и да вадим каракуди ... е не много ама достатъчно ...
Започна да се съмва и бяхме готови за сутрешния кълвеж ... Да ама не ... от 6 сутринта до 10 само 2 каракуди 1 уклей и 1 кефал ... И така ... куцус работа
А да и да ви разкажа за дънните
... Стоя си аз на столчето гледам плувката и от време на време хвърлям по 1 око на дънните щото бях забравил звънците ... Те бяха на около 50 метра от мен на спокойно място под 1 вила ... Гледам аз 1та дънна се тресе , още малко ще се счупи ...
Тръгвам да тичам на спринт и тъкмо стигам на 5 метра от дънната гледам 1 пиле как изхвърча от нея
бе да е*а
И така ето малко снимки
Улува ...

Ударната група

Тва беше най-едрата каракуда

Границата с Гърция

Вилата която е до язовира

Утре пак отиваме с нощувка
Ама тоя път сме с фосфорни ампули
и се надяваме дори на шаранче
А повярвайте ми там закачи ли се нещо ще е над 5 кила
Айде Гууд Лък енд Хеф кеФ
С приятели се бяхме оговорили да тръгнем в неделя рано рано сътринта на риба на любимото язовирче , ама стана така , че тръгнахме в събота след обед ... Тръгнахме към 18:00ч и стигнахме към 19:20 ... тъкмо спряха вълните ... Имахме време да хвърлим по няколко пъти ... изкарахме по няколко каракуди и 1 кефал

Ето ме и мен
Да ама ... Стояхме говорехме си ... и по 1 време си викам да си проверя плувката ... Да ама нищо не се вижда ... дърпам кордата - обтегната ... Хващам засичам - каракуда с 3 кила водорасли

И така почнахмне да мятаме и да вадим каракуди ... е не много ама достатъчно ...
Започна да се съмва и бяхме готови за сутрешния кълвеж ... Да ама не ... от 6 сутринта до 10 само 2 каракуди 1 уклей и 1 кефал ... И така ... куцус работа

А да и да ви разкажа за дънните

И така ето малко снимки

Улува ...
Ударната група

Тва беше най-едрата каракуда

Границата с Гърция

Вилата която е до язовира

Утре пак отиваме с нощувка

Айде Гууд Лък енд Хеф кеФ

It's all about the game and how you play it !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ей как ви се кефя!!! Браво на вас, ударна група
Връщам се няколко години назад, когато и аз имах наум подобно язовирче - затънтено и спокойно. Колко много каракуда съм ловил там, не е истина просто. Между многото каракуда имаше и някое-друго диваче останало и винаги, когато бях за рибка там, едната плувка си беше наряд опъвана точно до растителността, на две зрънца апетитна царевичка - докато си ловя каракудка, тя да си е в готовност за дивачетата
Та точно тази плувка ми е доставяла най-големите емоции... Съвета ми е, така като ви гледам четиримата, да си стегнете едно такъмче, да си го балансирате прецизно и на всеки излет - мятайте го близо до растителността на царевица. Щом в това язовирче има шарковци, все някой ще се съблазни. Но подчертавам - добре балансиран такъм (монтаж, линия) и стръвта да бъде или с повдигач, за да не пада в драките, или да бъде точно над дъното.
Хайде тайфа, наслука!

Връщам се няколко години назад, когато и аз имах наум подобно язовирче - затънтено и спокойно. Колко много каракуда съм ловил там, не е истина просто. Между многото каракуда имаше и някое-друго диваче останало и винаги, когато бях за рибка там, едната плувка си беше наряд опъвана точно до растителността, на две зрънца апетитна царевичка - докато си ловя каракудка, тя да си е в готовност за дивачетата

Та точно тази плувка ми е доставяла най-големите емоции... Съвета ми е, така като ви гледам четиримата, да си стегнете едно такъмче, да си го балансирате прецизно и на всеки излет - мятайте го близо до растителността на царевица. Щом в това язовирче има шарковци, все някой ще се съблазни. Но подчертавам - добре балансиран такъм (монтаж, линия) и стръвта да бъде или с повдигач, за да не пада в драките, или да бъде точно над дъното.
Хайде тайфа, наслука!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
-
- разбира нещата