Хасидере 25.08.2007

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Хасидере 25.08.2007

Мнение от Ivkou »

Та такааа ... да започвам ...

С приятели се бяхме оговорили да тръгнем в неделя рано рано сътринта на риба на любимото язовирче , ама стана така , че тръгнахме в събота след обед ... Тръгнахме към 18:00ч и стигнахме към 19:20 ... тъкмо спряха вълните ... Имахме време да хвърлим по няколко пъти ... изкарахме по няколко каракуди и 1 кефал :) ... Идеята ни беше да станим сутринта рано и да направим големия удар ... демек да фаним много каракуди ... Да ама не ... Преди да се стъмни хвърлихме 4 дънни на кюспе за шаран и 2 дънни на жива рибка за бяла риба ... И така напалихне огъне , ядохме ... а плувките ни бяха във водата :lol:

Изображение

Ето ме и мен

Изображение

Да ама ... Стояхме говорехме си ... и по 1 време си викам да си проверя плувката ... Да ама нищо не се вижда ... дърпам кордата - обтегната ... Хващам засичам - каракуда с 3 кила водорасли :lol:

И така почнахмне да мятаме и да вадим каракуди ... е не много ама достатъчно ...

Започна да се съмва и бяхме готови за сутрешния кълвеж ... Да ама не ... от 6 сутринта до 10 само 2 каракуди 1 уклей и 1 кефал ... И така ... куцус работа :)

А да и да ви разкажа за дънните :lol: ... Стоя си аз на столчето гледам плувката и от време на време хвърлям по 1 око на дънните щото бях забравил звънците ... Те бяха на около 50 метра от мен на спокойно място под 1 вила ... Гледам аз 1та дънна се тресе , още малко ще се счупи ... :shock: Тръгвам да тичам на спринт и тъкмо стигам на 5 метра от дънната гледам 1 пиле как изхвърча от нея :lol: бе да е*а :D

И така ето малко снимки :) :lol:

Улува ...

Изображение

Ударната група :lol:

Изображение

Тва беше най-едрата каракуда :?

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Границата с Гърция :D

Изображение

Вилата която е до язовира

Изображение
:D

Изображение

Утре пак отиваме с нощувка :D Ама тоя път сме с фосфорни ампули :lol: и се надяваме дори на шаранче :lol: А повярвайте ми там закачи ли се нещо ще е над 5 кила :D

Айде Гууд Лък енд Хеф кеФ 8)
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

Браво , юнаци! :D
NELDU
новобранец
новобранец

Мнение от NELDU »

браво супер улов ! НАСЛУКА
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Хасидере

Мнение от Диканаров »

:smt041 Браво момчета! И по-голями да хванете! :lol:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Браво бе момчета :) ДОбър риболов сте направили :smt023 . Малки сте ама я виж какъв хубав репортаж сте ни спретнали , ей такива да ги пишете и за напред , но все по големи риби да са ви главните действащи лица ;) Аиде и на слука другия път !
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Ивко не се отказвайте веднъж съм ходил на това гьолче и бях доволен но само каракуда ... чувал съм че има и шаран там така че давайте смело и Наслука!
Изображение
Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Spatia »

Абе пичове,
вие май много добре си изкарвате там. Браво. Айде и да хванете следващия път много каракуда и някой голям шаран.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Ей как ви се кефя!!! Браво на вас, ударна група :wink:
Връщам се няколко години назад, когато и аз имах наум подобно язовирче - затънтено и спокойно. Колко много каракуда съм ловил там, не е истина просто. Между многото каракуда имаше и някое-друго диваче останало и винаги, когато бях за рибка там, едната плувка си беше наряд опъвана точно до растителността, на две зрънца апетитна царевичка - докато си ловя каракудка, тя да си е в готовност за дивачетата :)
Та точно тази плувка ми е доставяла най-големите емоции... Съвета ми е, така като ви гледам четиримата, да си стегнете едно такъмче, да си го балансирате прецизно и на всеки излет - мятайте го близо до растителността на царевица. Щом в това язовирче има шарковци, все някой ще се съблазни. Но подчертавам - добре балансиран такъм (монтаж, линия) и стръвта да бъде или с повдигач, за да не пада в драките, или да бъде точно над дъното.
Хайде тайфа, наслука!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

браво колеги много хубав излет сте направили :wink: успех и пак пиши какво сте направили
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

След 10тина минути пак тръгваме :lol:
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
Аватар
Spatia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Spatia »

Айде наслука и да пишите какво сте направили.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Браво момчета!Много хубаво язовирче ,дано да има да снимате и показвате по големи риби :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”