Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Неделен риболов в Поморие
Модератори: emo vasilev, alekst
- gregory69
- новобранец
- Обратна връзка:
Неделен риболов в Поморие
Ето това даде морето днес от 07.00 до 13.00 часа в Поморие (зад ресторант "Перла" до пристанището). Имаше и още дребни атерини ама ги отнесе една котка, която ми правеше компания докато риболовствах. Времето беше дъждовално, но си заслужаваше мокренето, а и както е казал народа: "Сухо дупе риба не яде!"

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Kойто ходи,той хваща.Аз не можах да се включа тази събота и неделя,че си имах други ангажименти ,но от утре съм отпускар и смятам всеки ден да съм по морето. Снощи / след пороя/ намина един приятел /бивш съфорумец
/. В кофата му имаше 40 заргана с прилични размери. Лично аз предполагах,че ще излиза повече платерината след дъжда,но явно все още се държи по-северно,имам в предвид Балчик. Инак Варненското езеро е пълно с кефали /доста едри/ и платерина ,но аз не го предпочитам като място за риболов, защото ми е на една крачка разстояние и от къщи и от работа,пък и рибата е пълна с тиня.
Наслука !

Наслука !
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Малкото рибарче
- новобранец
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти колега gregory69,много добър улов с въдица.Тази година бях за сефте в Поморие,но останах доволен.Хотела се оказа в новия град/квартал/,но беше много добър.За догодина си намерихме едно хотелче с механа/до училището/в стария град и живи и здрави пак ще сме там.Този път ще взема и въдиците и ще ти се обадя.
Всичко може,но не всеки го можe.