Неделен риболов в Поморие

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
gregory69
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Неделен риболов в Поморие

Мнение от gregory69 »

Ето това даде морето днес от 07.00 до 13.00 часа в Поморие (зад ресторант "Перла" до пристанището). Имаше и още дребни атерини ама ги отнесе една котка, която ми правеше компания докато риболовствах. Времето беше дъждовално, но си заслужаваше мокренето, а и както е казал народа: "Сухо дупе риба не яде!" :D
Изображение
Изображение
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

А в Събота беше зле... за 3 часа - 1 попче и една лапина
(това пред пречиствателната станция де)
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

На бомборда или на тапа взе рибата колега? Имам инфо, че на нощен риболов в пристанището на Поморие взимали добри сафриди, но имало и грозни сцени с охраната! :wink:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Kойто ходи,той хваща.Аз не можах да се включа тази събота и неделя,че си имах други ангажименти ,но от утре съм отпускар и смятам всеки ден да съм по морето. Снощи / след пороя/ намина един приятел /бивш съфорумец:wink: :D /. В кофата му имаше 40 заргана с прилични размери. Лично аз предполагах,че ще излиза повече платерината след дъжда,но явно все още се държи по-северно,имам в предвид Балчик. Инак Варненското езеро е пълно с кефали /доста едри/ и платерина ,но аз не го предпочитам като място за риболов, защото ми е на една крачка разстояние и от къщи и от работа,пък и рибата е пълна с тиня.
Наслука !
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Малкото рибарче
новобранец
новобранец

Мнение от Малкото рибарче »

Така като гледам по барбуна - на тапи ще да е ловил колегата. Пък то там и мястото си е най-подходящо за дъно.
Айде честито!!!
Не съм ловец, но съм рибар!
Аватар
gregory69
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gregory69 »

На тапа и блатен червей, ама тази партида червии бяха кофти и за този улов отидоха три мазни банички (дози) :D
:roll:
Аватар
gregory69
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gregory69 »

А относно охраната на пристанището нямам данни някой да е имал проблем. Единственно може да е имало проблем с охраната на яхтата на "Нафтекс", ако някой се е опитал да се качи да лови от нея. Едри сафриди се хващаха на плувка само (заради гадните медузи) ама последните няколко дена и тях ги няма...
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Здрасти колега gregory69,много добър улов с въдица.Тази година бях за сефте в Поморие,но останах доволен.Хотела се оказа в новия град/квартал/,но беше много добър.За догодина си намерихме едно хотелче с механа/до училището/в стария град и живи и здрави пак ще сме там.Този път ще взема и въдиците и ще ти се обадя.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
gregory69
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от gregory69 »

Ами обади се, само че не зная по кое време ще идваш и дали ще можем да хванем риба,защото това лято се оказа доста ялово откъм риболов...
Джо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Джо »

Машалла! А във Варна през уикенда - нищо ...
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”