Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

как да си ремонтирам Главата на кепа
Модератор: emo vasilev
- angels1975
- новобранец
- Обратна връзка:
как да си ремонтирам Главата на кепа
прди 2сед бях на риболов имах добра слука НО ми се счупи главата на кепа (сгаваем) как да го ремонтирам или да го подобря (направя нова по здрава)но да остане згаваем БЛАГОДАРСКО
ДОБРА СЛУКА БЕШЕ искарах я

ДОБРА СЛУКА БЕШЕ искарах я

- angels1975
- новобранец
- Обратна връзка:
- angels1975
- новобранец
- Обратна връзка:
Mitak,
Poksi-pol е много кофти лепило.Доста пъти съм се намотвал с него.
Заеби ти рекламата със счупената дръжка на лопатата...ако ми падне оня, с парчето от лопатата та по манерката ! Каквото съм залепил - всичко се разкапа..боклук ти казвам.На българския пазар не съм попадал на свястно яко лепило--който е, да казва марката.
-------------------------------
Митак - подписа ти много ме кефи...мамка им и гвоздеи..ха ха ха.
Заеби ти рекламата със счупената дръжка на лопатата...ако ми падне оня, с парчето от лопатата та по манерката ! Каквото съм залепил - всичко се разкапа..боклук ти казвам.На българския пазар не съм попадал на свястно яко лепило--който е, да казва марката.
Pedro написа:Mitak,
оооо Педро драго ми е да ти видя отдавна не си се вкючвал

препоръчвам лепилото щото аз съм дволен от него лепи всичко даже и най-различни железарии знам го от опит... при теб незнам защо не се получава явно неспазваш инструкциите.... а за подписа можеш ли да познаеш от каде е ?

- angels1975
- новобранец
- Обратна връзка:
Mitak,
Ясно за лепилото,аз имах предвид за лепене на неща, които са подложени на огъване,усукване,дърпане и т.н, а не статично.
Както и да е -щом си доволен добре.
А за другото -не мога да позная-намирисва ми на Чапаев, Петка,Будьони...Конна армия...
Я кажи, може да се окаже, че ми е попадало това в полезрението..познато ми звучи.
Ясно за лепилото,аз имах предвид за лепене на неща, които са подложени на огъване,усукване,дърпане и т.н, а не статично.
Както и да е -щом си доволен добре.
А за другото -не мога да позная-намирисва ми на Чапаев, Петка,Будьони...Конна армия...
Я кажи, може да се окаже, че ми е попадало това в полезрението..познато ми звучи.
onzinasi,
Браво -това е единственото свястно лепило, което съм ползвал преди
да ни сполети демокрацията...много ама много кутии ми минаха през ръцете.Имаше го в една фабрика и един пич редовно ме снабдяваше без ограничения.
Незнам дали се продава ??
Бях забравил за него.Но ме интересува "твърдо лепило" - ТипТоп 2000 е гъвкаво-убиец е.
Браво -това е единственото свястно лепило, което съм ползвал преди
да ни сполети демокрацията...много ама много кутии ми минаха през ръцете.Имаше го в една фабрика и един пич редовно ме снабдяваше без ограничения.
Незнам дали се продава ??
Бях забравил за него.Но ме интересува "твърдо лепило" - ТипТоп 2000 е гъвкаво-убиец е.