Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

моля погледнете тая тема и напишете каквото знаете
Модератор: bobopeli
моля погледнете тая тема и напишете каквото знаете
на рибарника краи моето село има много шарани но не знам как да хвана заштото дъното е пълно с тиня а водата там кадето ги виждам да скачат е половин метър,дори и по малко.моля ви ако знаете как и на какво ще калват наи-много пишете.предварително виблагодаря на всички колеги.
dimitar_ написа:Плочка кюспе , без тежест ... !

-
- разбира нещата
Re: моля погледнете тая тема и напишете каквото знаете
Ааааа, не казвам, докато не кажеш селото!marsi написа:на рибарника краи моето село има много шарани но не знам как да хвана заштото дъното е пълно с тиня а водата там кадето ги виждам да скачат е половин метър,дори и по малко.моля ви ако знаете как и на какво ще калват наи-много пишете.предварително виблагодаря на всички колеги.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
- dimitar_
- сериозен играч
Митак , това е стар метод , използва се най вече при риболов на стена , или на обрасло с драки място , каквито са повечето опашки на язовирите , просто мяташ плочката , оставяш я на "свободно" падане , не изпъваш влакното , или по - точно , обираш съвсем леко , като гледаш да не мърдаш плочката , защото това значи , закачка в храсталака или камъните на стената . Наистина , ако има вятър , трудно се работи , защото влакното прави тъй нареченият "тумбак" . На практика по този начин се работи на "връх" , или най - много на щипка , която да те "хабероса" че имаш кълване .
Между другото само с плочка можеш да хвърлиш спокойно около 20 - 30 метра , и друго , кукичките се намаляват до минимум , аз работя с две по този начин , а ако е много обрасло , даже и с една !
Да , наистина това е капана , качил съм снимки на този монтаж , като махнеш тежестта и някоя и друга кукичка , се получава това за което в момента пишем ...
Между другото само с плочка можеш да хвърлиш спокойно около 20 - 30 метра , и друго , кукичките се намаляват до минимум , аз работя с две по този начин , а ако е много обрасло , даже и с една !
Да , наистина това е капана , качил съм снимки на този монтаж , като махнеш тежестта и някоя и друга кукичка , се получава това за което в момента пишем ...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
za сьжаление има бая почва у нас-наскоро разбрах,как на долни цибьр се тьрмьчат...ЩУКИMitak написа:[
хей-брей търмък значи???.. я дай разяснения, какво точно е търмък и има ли почва у нас?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: