Воблери
Повърхностни примамки
3
3 гласа
тип: продава
ДАТА: 09:38 12.06.2024
от: pampasa
45.00 лв.
 воблери  за  кефал
3
3 гласа
тип: продава
ДАТА: 09:36 12.06.2024
от: pampasa
50.00 лв.
Пъстървови воблерчета
3
3 гласа
тип: продава
ДАТА: 09:34 12.06.2024
от: pampasa
45.00 лв.
Воблери за пъстърва, костур и кефал
1
1 гласа
тип: продава
ДАТА: 06:40 11.06.2024
0.00 лв.
Shimano assassin и tsurinova
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 10:35 10.06.2024
35.00 лв.
Морски воблери duo, megabass
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 10:18 09.06.2024
от: dobrikk
55.00 лв.
Воблери
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 15:20 05.06.2024
от: shibailo
Договаряне
Примамки за риболов воблери лефер лаврак баракуда джигове во ...
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 08:53 04.06.2024
от: KrasimirK
10.00 лв.
Морски примамки
1
1 гласа
тип: продава
ДАТА: 19:34 03.06.2024
от: TopFsher
0.00 лв.
Воблери за пъстърва
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 13:23 02.06.2024
от: niki71
30.00 лв.
Bearking orbit 110sp
2
2 гласа
тип: продава
ДАТА: 11:14 31.05.2024
18.00 лв.
Воблери за морски риболов
2
2 гласа
тип: продава
ДАТА: 10:27 28.05.2024
15.00 лв.
Воблери за щука, распер и бяла риба
2
2 гласа
тип: продава
ДАТА: 10:25 28.05.2024
15.00 лв.
Спининг воблери и раница
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 16:26 27.05.2024
200.00 лв.
Fladen warbird minnow - 14 см, 18 г
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 19:30 26.05.2024
от: luky78
20.00 лв.
Fladen warbird minnow - 13 см, 18 г
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 19:29 26.05.2024
от: luky78
17.00 лв.
Лот от 13 нови воблера fladen sweden
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 19:29 26.05.2024
от: luky78
90.00 лв.
Лот от воблери, клатушки, силикони, джигове и др.
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 19:27 26.05.2024
от: luky78
70.00 лв.
Tsurinoya dead float 64f
1
1 гласа
тип: продава
ДАТА: 07:37 21.05.2024
15.00 лв.
 продавам примамки tackle house buffet mute 80s
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 21:45 12.05.2024
от: didaka
25.00 лв.
Сом, щука, бяла риба, распер и др.
2
2 гласа
тип: продава
ДАТА: 09:29 09.05.2024
от: TopFsher
300.00 лв.
Rapala воблери
0
0 гласа
тип: продава
ДАТА: 22:23 05.05.2024
20.00 лв.
1 2 3 4 5
<< предишна