Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп и лефер 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп и лефер 2012
здрасти на чернокопаджиите!!! по варненско също даде много добре тази година. ще ви метна няколко фотота след поредни излети - нощни разбира се. пущините почваха да удрят след 21 ч много яко...и сред тях излизаха едни хаймани...такива не бях виждал до сега...на №3 гамакатцу ...изобще не ги бъркаше...отнасяха плувката като едното нищо.Канибали бе..вадя сафрида режа филе от него ...хвърлям...пак сафрид...а филетата 2 см на 5-6 см...
- mi4mana_drs
- новобранец
вчера на Шабла и Тюленово даде добър чернокоп и доста кандидат лефери ! Наслука на всички колеги...забравих да спомена че са хванати от лодка, а не от брега !
- sardina
- научил се да хвърля
С колегата bat stani68 сме обикаляли този район по едно и също време , само, че вече съм писал във форума за зарган 2012. След като се прибрах вчера от там /доволен/, вечерта бях с брат ми на Рубин /Дружба/. До към 21:30 хванахме по 4 кандидат-лефера и после се раздуха. Вятъра и вълната ни накараха да си тръгнем към 22:30. Ще чакаме да се кротне малко времето и ако е останала риба, пак.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
две загани,една илария и пет чернокопа на буната с панела в Балчик
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
риба къща няма-риба време няма
- atanasov1589
- ще става разбирач
И тези са от снощи
На слука
Не ми пречи да кажа,че са уловени на Вълнолома (на тъмното,от страната на морето)На слука

bat stani68 написа:Този път драги колеги обиколката по южните морета не се увенча с успех-почти капо ,по светло взех 5 заргана после на нощен между царево и Варвара-без удар.Оттам Созопол пристанището същата история-засякохме се с група от Силистар-и те го бяха драли предния петък но сега ядец ,леферите де![]()
А между другото като отидохме към 14,30 имаше 2 момчета с по 30 зизита от сутринта
Цяла нощ хич ли нищо

Наслука на всички, които ще се пробват пожелавам!
Хайде бе хора, къде се скрихте всички чернокопаджии. Морето ври от риба а темата току да замре. За днес мога да потвърдя, че морето вреше от чернокоп пред Поморие. Влязохме с тъста с лодката но аварирахме и се наложи да излезем на буксир за съжаление. Тамън ги бях започнал пущините ама като си нямам късмет така. Рибите бяха големи, някой почти с големината на лефери. Лодките, които бяха влезли от сутринта мисля че са направили много сериозни количества. Когато излязох от града видях некви пичове, които бяха наредили 7-8 каси с чернокоп очевидно ловен на мрежи. Рибите бяха между лефер и чернокоп, поне за най-горната каса. Доколкото чувам долу на Созопол пред Германката също е било клане. Сега два дена в бокса и после отново.
- redovi555
- вече хвърля и на тежко
всички в тоя сайт мълчат и албички въртят
redovi555 написа:всички в тоя сайт мълчат и албички въртят

-
- новобранец
- Обратна връзка:
аЗ ЛИЧно нямам какво да споделям днеска от 15ч до 16:30 7бр добри риби(чернокоп),пред Рубин.. За селото което се беше събрало между поворотния и галата нямам идея,който е бил там да сподели 

Днес преди работа за час и половина на западното взех един чернокоп към 20 см. Имах и още 2-3 сторвания. Много иларийки има на повръхността и може би за това не ходи на блесната.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Най вероятно на повечето им треперят още ръцете заради невиждания улов и не мога да пишат.
Аз във вторник следобед от 3 до 5 следобед от лодка до таляна под Созополис 19,800 кг едър чернокоп (почти лефер) и се хващаха по 6-7 бр на веднъж. Мисля че бяхме единствената лодка във водата около Созопол.
Вчера колегите който влизаха за цял ден едината лодка с 2 души излязоха със 78 кг.!!!! деугата с 3 души 50 кг. Само едри риби. Аз не помня скоро да е имало толкова много риби и рибата ядеше страшно много просто не даваше да пуснеш.
Аз във вторник следобед от 3 до 5 следобед от лодка до таляна под Созополис 19,800 кг едър чернокоп (почти лефер) и се хващаха по 6-7 бр на веднъж. Мисля че бяхме единствената лодка във водата около Созопол.
Вчера колегите който влизаха за цял ден едината лодка с 2 души излязоха със 78 кг.!!!! деугата с 3 души 50 кг. Само едри риби. Аз не помня скоро да е имало толкова много риби и рибата ядеше страшно много просто не даваше да пуснеш.
- mi4mana_drs
- новобранец
вчера с лодка на Шабла даде доволно чернокоп и тук-таме по някой едър сафрид.Чернокопът беше с прилични размери по 15см,но определено размерът на рибата намаля тъй като предната седмица бяха големи колкото джапанки.Явно вече леко полеко си заминава.Рибата до към 2ч се движеше на дълбочина 26-27м, като след това се изнесе към брега на дълбочина 18м. Останахме много доволни от риболовът Наслука на всички колеги 

- atanasov1589
- ще става разбирач
По скоро повечетоredovi555 написа:всички в тоя сайт мълчат и албички въртят
Снощи пак на Вълнолома (на тъмното,от страната на морето) След малко паля скарата