Чернокоп и лефер 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
mitushara
новобранец
новобранец

Re: Чернокоп и лефер 2012

Мнение от mitushara »

здрасти на чернокопаджиите!!! по варненско също даде много добре тази година. ще ви метна няколко фотота след поредни излети - нощни разбира се. пущините почваха да удрят след 21 ч много яко...и сред тях излизаха едни хаймани...такива не бях виждал до сега...на №3 гамакатцу ...изобще не ги бъркаше...отнасяха плувката като едното нищо.Канибали бе..вадя сафрида режа филе от него ...хвърлям...пак сафрид...а филетата 2 см на 5-6 см...
Аватар
mi4mana_drs
новобранец
новобранец

Мнение от mi4mana_drs »

вчера на Шабла и Тюленово даде добър чернокоп и доста кандидат лефери ! Наслука на всички колеги...забравих да спомена че са хванати от лодка, а не от брега !
Аватар
sardina
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sardina »

С колегата bat stani68 сме обикаляли този район по едно и също време , само, че вече съм писал във форума за зарган 2012. След като се прибрах вчера от там /доволен/, вечерта бях с брат ми на Рубин /Дружба/. До към 21:30 хванахме по 4 кандидат-лефера и после се раздуха. Вятъра и вълната ни накараха да си тръгнем към 22:30. Ще чакаме да се кротне малко времето и ако е останала риба, пак.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от даката »

две загани,една илария и пет чернокопа на буната с панела в Балчик
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
риба къща няма-риба време няма
vstoikov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vstoikov »

Тези ги хванах снощи до 9.30 след това само маане ама риба йок.По интересното е че всички риби са на дъно малко но мноого качествени риби.
Изображение
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

И тези са от снощи
44.JPG
Не ми пречи да кажа,че са уловени на Вълнолома (на тъмното,от страната на морето)
На слука :drinkers:
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

bat stani68 написа:Този път драги колеги обиколката по южните морета не се увенча с успех-почти капо ,по светло взех 5 заргана после на нощен между царево и Варвара-без удар.Оттам Созопол пристанището същата история-засякохме се с група от Силистар-и те го бяха драли предния петък но сега ядец ,леферите де :butthead:
А между другото като отидохме към 14,30 имаше 2 момчета с по 30 зизита от сутринта

Цяла нощ хич ли нищо :shock: :smt017 Аз тази седмица бях в повече на столичани и не можах да се разпиша, но се надявам в петък събота пак да сляза към ваш'та махала.
Наслука на всички, които ще се пробват пожелавам!
kalin_76
новобранец
новобранец

Мнение от kalin_76 »

Хайде бе хора, къде се скрихте всички чернокопаджии. Морето ври от риба а темата току да замре. За днес мога да потвърдя, че морето вреше от чернокоп пред Поморие. Влязохме с тъста с лодката но аварирахме и се наложи да излезем на буксир за съжаление. Тамън ги бях започнал пущините ама като си нямам късмет така. Рибите бяха големи, някой почти с големината на лефери. Лодките, които бяха влезли от сутринта мисля че са направили много сериозни количества. Когато излязох от града видях некви пичове, които бяха наредили 7-8 каси с чернокоп очевидно ловен на мрежи. Рибите бяха между лефер и чернокоп, поне за най-горната каса. Доколкото чувам долу на Созопол пред Германката също е било клане. Сега два дена в бокса и после отново.
Аватар
redovi555
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от redovi555 »

всички в тоя сайт мълчат и албички въртят
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

redovi555 написа:всички в тоя сайт мълчат и албички въртят
:lol: :lol: :lol: и ваглерчета и воблерчета и чепарета.Чак съм съм разколебан събота към Ахтопол ли,към Тюленово ли :smt017 :smt017 ама ще се пробвам на един нощен като за последно(като се надявам все пак да не е де)
morosko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от morosko »

аЗ ЛИЧно нямам какво да споделям днеска от 15ч до 16:30 7бр добри риби(чернокоп),пред Рубин.. За селото което се беше събрало между поворотния и галата нямам идея,който е бил там да сподели :)
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Днес преди работа за час и половина на западното взех един чернокоп към 20 см. Имах и още 2-3 сторвания. Много иларийки има на повръхността и може би за това не ходи на блесната.
miro_bs
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от miro_bs »

Най вероятно на повечето им треперят още ръцете заради невиждания улов и не мога да пишат.
Аз във вторник следобед от 3 до 5 следобед от лодка до таляна под Созополис 19,800 кг едър чернокоп (почти лефер) и се хващаха по 6-7 бр на веднъж. Мисля че бяхме единствената лодка във водата около Созопол.
Вчера колегите който влизаха за цял ден едината лодка с 2 души излязоха със 78 кг.!!!! деугата с 3 души 50 кг. Само едри риби. Аз не помня скоро да е имало толкова много риби и рибата ядеше страшно много просто не даваше да пуснеш.
Аватар
mi4mana_drs
новобранец
новобранец

Мнение от mi4mana_drs »

вчера с лодка на Шабла даде доволно чернокоп и тук-таме по някой едър сафрид.Чернокопът беше с прилични размери по 15см,но определено размерът на рибата намаля тъй като предната седмица бяха големи колкото джапанки.Явно вече леко полеко си заминава.Рибата до към 2ч се движеше на дълбочина 26-27м, като след това се изнесе към брега на дълбочина 18м. Останахме много доволни от риболовът Наслука на всички колеги :-)
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

redovi555 написа:всички в тоя сайт мълчат и албички въртят
По скоро повечето

Снощи пак на Вълнолома (на тъмното,от страната на морето)
55.JPG
66.JPG
След малко паля скарата :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”