Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Счупена секция на фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Счупена секция на фидер
Антивик,освен прехвърлянето на темите,аз имам и друга работа.И ако на всеки започна да обяснявам как се прави ремонт дали няма да се пръкне още един "майстор" от Видинския край
И за да не се мерят пи@ки кой е по-по-най аз няма да кача снимки на двама от Пловдивските майстори.
С две думи-подлага се вътрешна втулка,отгоре се прави бандаж с карбон.При липса на карбон може да се направи и бандаж с конец/при скъпите въдици този вариант отпада/ при вторият начин се залива с....и т.н.Понякога се налага и присаждане на парчета,но тук вече майстора трябва да разполага с един куп счупени секции,да подбере правилната.

И за да не се мерят пи@ки кой е по-по-най аз няма да кача снимки на двама от Пловдивските майстори.
С две думи-подлага се вътрешна втулка,отгоре се прави бандаж с карбон.При липса на карбон може да се направи и бандаж с конец/при скъпите въдици този вариант отпада/ при вторият начин се залива с....и т.н.Понякога се налага и присаждане на парчета,но тук вече майстора трябва да разполага с един куп счупени секции,да подбере правилната.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- antivik
- кандидат преподавател
Ма Бутник, те точно това се искаше, да нахвърляш в общи линии процедурата, а не да тръгнеш и снимка след снимка, стъпка след стъпка да обясняваш
. В общи линии значи съм разсъждавал правилно за начина, макар че аз си имам мое разбиране - тръгне ли да се поправя и лепи една сопа, по-добре да си купя нова
, все ще е по-добра от ремонтираната, но това си е мое разбиране
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- вече хвърля и на тежко
Абе,то и аз не се изразих много добре,човека не е майстор специално на пръчки,има си магазин,заговорихме се човешки,човека е точен и гледаше да помогне по някакъв начин.Аз въдицата съм я полуотписал,ако ще и в централата на производителя да я бяха ремонтирали
За Дунав ще играе нова пръчка,но тази не ми се хвърля,ще я ползвам на малка река и микроязовирчета.Ако ще ,да се чупи пак,тогава ще търся големите майстори
Поздрав и наслука!

Поздрав и наслука!
-
- вече хвърля и на тежко
А това клипче хвърля малко светлина и идеи за някои "тънкости" 
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... 7-mpvWbGsg

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... 7-mpvWbGsg
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Тогава малко ще е късно за ремонт и ще ти излезе колкото ниско бюджетно фидерчеvdo написа:Ако ще ,да се чупи пак,тогава ще търся големите майстори![]()
Поздрав и наслука!

Антивик,събирам всякакви парчета от въдици-карбонови,че голям зор е като се наложи присаждане на орган

- antivik
- кандидат преподавател
Не знам Бутник, аз малко съм против тези карбонови истории, що са бая капризни, па требе и от мълнии да се пази човек и ако не беше зора да пестя тежест и да мога да ги мъкна на гръб/кога съм сам/, хич не бих ги и погледнал. Та повечето ми сопи са композитни/или де да знам как точно са там/, но има и някоя и друга карбонова и една от тях даде фира, но както го писах по-горе, щом е дала фира карповата ша се купува нова. Само се колебая между акълите де ми ги дават - дали да е 2-ву саставна или да е телекарп, но това е извън темата
извинявам се за оспамването.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Строят на дву и три коленните въдици е по-добър.Телескопичната сглобка е удобна единствено за носене в сравнение с ...сещаш се с кои 

- antivik
- кандидат преподавател
А-ха благодаря за акъла, кога тръгна да се до оборудвам ще го имам в предвид
.

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето обещаните снимки и ремонта направен от Ганди абсолютно професионално -

Няма никакво одебеляване на бланката и , ако нямаше толкова много работа в момента и да го направи едно към едно с останалата част нямаше да познае никой никога ,че тази въдица е била ремонтирана
За мен лично Ганди е УНИКАЛЕН !

Няма никакво одебеляване на бланката и , ако нямаше толкова много работа в момента и да го направи едно към едно с останалата част нямаше да познае никой никога ,че тази въдица е била ремонтирана

За мен лично Ганди е УНИКАЛЕН !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;