Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Котешка храна -месо на кубчета
Модератор: Paublo_Eskobar
- М. Сталев
- разбира нещата
Котешка храна -месо на кубчета
Наскоро гледах няколко филмчета за това как във Англия ловят шарани на котешка храна,та ми хрумна идея в четвъртък да пробвам на един платен язовир дали ще има някакъв ефект.Та искам да питам някой от вас правил ли си е такъв експеримент ,и със какъв ефект .
- stefan4etoo
- сериозен играч
Re: Котешка храна -месо на кубчета
Aми пробвал съм веднъж на платено на котешка гранула и си я папкаше шарана,ма то тогава шаро си вземаше на всичко,така че проба му е майката
.Друго не мога да кажа ,защото това ми е единствения риболов с такава храна.Поздрави и пиши има ли ефект

По-добре закачи направо котка-за сом,чувал съм,че нападали плуващи кучета,водолази и тнт. водни обитатели.Защо не и котки?
- CERRUTI
- сериозен играч
Колега пробвай,но ако има раци предполагам се сещаш какво ще стане?!?

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колега тия да не застанали под отпадните води на каналите дето изхвърлят отпадъците и остарелите котешки храни и затова да ловят пък и то там пълно с риба на наще реки и язовир ако не са на платено нема да ти свършат голяма работа ама все пак пробвай и после да каиш колко шарана си хванал успехPikeM написа:Наскоро гледах няколко филмчета за това как във Англия ловят шарани на котешка храна,та ми хрумна идея в четвъртък да пробвам на един платен язовир дали ще има някакъв ефект.Та искам да питам някой от вас правил ли си е такъв експеримент ,и със какъв ефект .

Риболова е хоби.Наслука 

Да, става, ловил съм на кучешки гранули в Холандия. На косъм - гранулата изкача нагоре като поп-ъп. Действа добре, става и за сом.

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Освен на платен водоем другаде ме съмнява да има голям успех. Другия проблем е презентацията, освен с щека и къпинг на останалите методи е малко трудна работа.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

"Месо на кубчета" е силно да се каже. В 95% от котешките храни месото е до 4%. Другото са пълнителни и овкусители. Прочетете етикета.
Пробвах веднъж , нямаше ефект .
- М. Сталев
- разбира нещата
Вчера пробвах въпросната стръв,от уловени 17 шарана ,3 хванах на котешка храна на Уискас, пилешко със патешко место ,определено по платените стръвта работи ,но при положение ,че се захранва със сладка царевица ,то царевицата дава по добри резултати.
-
- новобранец
Това е добра идея стига да е ефикасна. Лесно се намира и не е скъпа мисля и аз да пробвам при седваштия риболов. Успех на всички ентусиазтиPikeM написа:Наскоро гледах няколко филмчета за това как във Англия ловят шарани на котешка храна,та ми хрумна идея в четвъртък да пробвам на един платен язовир дали ще има някакъв ефект.Та искам да питам някой от вас правил ли си е такъв експеримент ,и със какъв ефект .

Идеята е да се предлага различна от стандартната стръв на която са ловени до сега рибите и с която са свикнали и вече не им представлява интерес,в повечето случаи такава и подобна стръв е подходяща за места където рибите са ловени по няколко пъти и са набождани (2-3 пъти) и стават по-предпазливи към (царевица,бял,жито............) затова западноевропейците прибягват към подобен вид стръв,но те имат много риби........
Има ефект всякаква стръв шаро си хапва просто му предложи малко в захранката която използваш и ще се получи може и с ароматите да си поиграеш и пак ще имаш ефект.
Номерът е да му привлечеш вниманието с нещо с което до сега не е опитвал.
Има ефект всякаква стръв шаро си хапва просто му предложи малко в захранката която използваш и ще се получи може и с ароматите да си поиграеш и пак ще имаш ефект.
Номерът е да му привлечеш вниманието с нещо с което до сега не е опитвал.