Котешка храна -месо на кубчета

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Котешка храна -месо на кубчета

Мнение от М. Сталев »

Наскоро гледах няколко филмчета за това как във Англия ловят шарани на котешка храна,та ми хрумна идея в четвъртък да пробвам на един платен язовир дали ще има някакъв ефект.Та искам да питам някой от вас правил ли си е такъв експеримент ,и със какъв ефект .
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Re: Котешка храна -месо на кубчета

Мнение от stefan4etoo »

Aми пробвал съм веднъж на платено на котешка гранула и си я папкаше шарана,ма то тогава шаро си вземаше на всичко,така че проба му е майката :D.Друго не мога да кажа ,защото това ми е единствения риболов с такава храна.Поздрави и пиши има ли ефект :drinkers: :drinkers:
usmiwka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от usmiwka »

По-добре закачи направо котка-за сом,чувал съм,че нападали плуващи кучета,водолази и тнт. водни обитатели.Защо не и котки?
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Колега пробвай,но ако има раци предполагам се сещаш какво ще стане?!?
Изображение
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

PikeM написа:Наскоро гледах няколко филмчета за това как във Англия ловят шарани на котешка храна,та ми хрумна идея в четвъртък да пробвам на един платен язовир дали ще има някакъв ефект.Та искам да питам някой от вас правил ли си е такъв експеримент ,и със какъв ефект .
Колега тия да не застанали под отпадните води на каналите дето изхвърлят отпадъците и остарелите котешки храни и затова да ловят пък и то там пълно с риба на наще реки и язовир ако не са на платено нема да ти свършат голяма работа ама все пак пробвай и после да каиш колко шарана си хванал успех :)
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

Да, става, ловил съм на кучешки гранули в Холандия. На косъм - гранулата изкача нагоре като поп-ъп. Действа добре, става и за сом.
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Освен на платен водоем другаде ме съмнява да има голям успех. Другия проблем е презентацията, освен с щека и къпинг на останалите методи е малко трудна работа.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
teh
новобранец
новобранец

Мнение от teh »

"Месо на кубчета" е силно да се каже. В 95% от котешките храни месото е до 4%. Другото са пълнителни и овкусители. Прочетете етикета.
begemot1
новобранец
новобранец

Мнение от begemot1 »

Пробвах веднъж , нямаше ефект .
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Вчера пробвах въпросната стръв,от уловени 17 шарана ,3 хванах на котешка храна на Уискас, пилешко със патешко место ,определено по платените стръвта работи ,но при положение ,че се захранва със сладка царевица ,то царевицата дава по добри резултати.
nayden_popov
новобранец
новобранец

Мнение от nayden_popov »

PikeM написа:Наскоро гледах няколко филмчета за това как във Англия ловят шарани на котешка храна,та ми хрумна идея в четвъртък да пробвам на един платен язовир дали ще има някакъв ефект.Та искам да питам някой от вас правил ли си е такъв експеримент ,и със какъв ефект .
Това е добра идея стига да е ефикасна. Лесно се намира и не е скъпа мисля и аз да пробвам при седваштия риболов. Успех на всички ентусиазти :)
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от galin_fcb »

Идеята е да се предлага различна от стандартната стръв на която са ловени до сега рибите и с която са свикнали и вече не им представлява интерес,в повечето случаи такава и подобна стръв е подходяща за места където рибите са ловени по няколко пъти и са набождани (2-3 пъти) и стават по-предпазливи към (царевица,бял,жито............) затова западноевропейците прибягват към подобен вид стръв,но те имат много риби........
Има ефект всякаква стръв шаро си хапва просто му предложи малко в захранката която използваш и ще се получи може и с ароматите да си поиграеш и пак ще имаш ефект.
Номерът е да му привлечеш вниманието с нещо с което до сега не е опитвал.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”